Відомий астролог Павла Глоби поділився прогнозом на 2019 рік для знаків Зодіаку, яким буде неймовірно щастити.

Овни

Для Овна поточний рік стане досить плідним, вважає астролог. Причому зірки готують не тільки несподівані зміни, але й подарунки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як наголосив астролог, найбільш сприятливий період очікується влітку, коли настане вельми сприятливий період для Овнів. За його словами, це пов'язано з безумовною підтримкою Юпітера.

Леви

У 2019 році вони будуть мати підтримку Урану, який протягом року буде приносити користь цьому знаку Зодіаку. Як вважає Павло Глоба, вищі сили приготували чимало позитивних змін та подарунків, однак слід пам'ятати, що у першому півріччі Юпітер буде у критичному становищі, тому важливо дотримуватися обережності в усьому.

Водолії

Уран готує протягом усього року багато сюрпризів і подарунків. Астролог Павло Глоба також прогнозує, що незважаючи на безліч змін, які готують зірки цьому знаку Зодіаку, Водолії зможуть визначити пріоритетні цілі та розширити простір особистої свободи. Особливо успішні та щасливі вони будуть в червні й липні.

Нагадаємо, хтось вірить в те, що людина може змінитися і більше не наважиться на зраду, інші переконані, що той, хто один раз порушив довіру, буде так робити постійно. Астрологи переконані, що багато в цьому питанні залежить від знаку Зодіаку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, поки одні прагнуть міцних відносин і подальшого сімейного життя, деякі знаки Зодіаку воліють свободи.

Для когось відносини - головна перешкода у кар'єрі, а комусь мало "одного єдиного і на все життя". Ці знаки Зодіаку найчастіше не хочуть зв'язувати себе не тільки узами шлюбу, але і просто серйозними стосунками.

Також Знай.ua писав про те, що астрологи назвали знаки Зодіаку, з яких виходять найгірші керівники.