З кожним роком в Дніпрі проходить все більше масштабних і яскравих заходів. Абсолютно різні: спортивні, культурні, музичні і освітні. 2019-й рік не виняток. Влітку Монастирський острів на три дні перетвориться на зону проведення масштабного музичного фестивалю під назвою БеzViz. Про це повідомляє "Інформатор".

2000 квадратних метрів, які оточені водою, будуть наповнені актуальною музикою українських і зарубіжних виконавців. Фестиваль відбудеться 2-4 серпня 2019 року.


"Фестиваль БеzViz" - це унікальний захід для міста Дніпро. Воно організовано завдяки співпраці міжнародного благодійного фонду "Культурна столиця" та "Файне місто". Директор фестивалю Вадим Гефтер зазначає, що головна ідея – влаштувати городянам і гостям Дніпра триденну відпустку з хорошою музикою, елементами культури інших країн і розвагами.

Список хедлайнерів фестивалю організатори поки не розкривають. Але відомо, що це будуть не лише українські, а й зарубіжні артисти. Жанри абсолютно різні: поп, легкий рок і танцювальна музика.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"БеzViz" це перший в Україні крос-культурний фестиваль. На ньому гості зможуть спробувати французькі вина і грузинську кухню. Це гарне місце для відпочинку з сім'єю. Серед запланованих розваг: майстер-класи, конкурси, ігрові зони, фуд-корти, ринок здорової їжі, кафе, водні бари, пляж і лаунж – зони.

Білети на фестиваль вже з'явилися у продажу. Стартова ціна - 500 гривень за три дні заходу. Організатори відзначили, що по мірі оголошення хедлайнерів, ціна буде поступово зростати.

Нагадаємо, що Coachella 2018: самі жахливі образи фестивалю.Нещодавно стартував один з найгучніших американських фестивалів Coachella, який традиційно збирає тисячі любителів музики і, як не дивно, моди.

Нещодавно "Знай.uа" писав, Atlas Weekend скасував виступ улюбленої групи українських підлітків

"Знай.uа" повідомляв, що Найбільший фестиваль в Європі: стало відомо, хто прославив Україну на весь світ