Еротичний гороскоп на 25 лютого ОВЕН

В цей день астрологи рекомендують Овнам не соромитися говорити партнеру про ваші відчуття. Найвірогідніше, після ранкової близькості вам захочеться ще і опівнічного «безумства».

Еротичний гороскоп на 25 лютого ТЕЛЕЦЬ

25 лютого ваш партнер відчує себе втомленим і розбитим, а тому навряд чи зможе бути таким коханцем, якого ви хочете бачити поряд з собою. Не варто вимагати від нього занадто багато чого.

Еротичний гороскоп на 25 лютого БЛИЗНЮКИ

В цей день у Близнюків справжнє сексуальне натхнення можуть викликати люди аскетичного типу. Саме вони відчувають сильний потяг до особистостей сильним духом, але слабким тілом.

Еротичний гороскоп на 25 лютого РАК

25 лютого зірки рекомендують вам звернути увагу на свій зовнішній вигляд. Нижня білизна, манікюр, педикюр – все це повинно ідеально поєднуватися один з одним. Інакше навряд чи у вас буде секс.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 25 лютого ЛЕВ

В цей день ваша сексуальність проявиться незвичайним способом. Ідеальний макіяж і панчохи не будуть давати ніякого ефекту. А ось недбало розпущене волосся точно спокусить партнера.

Еротичний гороскоп на 25 лютого ДІВА

25 лютого ваш минулий кавалер, ймовірно, дасть про себе знати. Проте астрологи не радять вам йти на його прийоми. Краще зверніть увагу на сексуального колегу по роботі або сусіда.

Еротичний гороскоп на 25 лютого ТЕРЕЗИ

В цей день задоволення принесе вам розігрування в голові варіантів фантазій, ніж їх втілення на ділі. Адже ідеальні партнери ніколи не відвертаються відразу після сексу.

Еротичний гороскоп на 25 лютого СКОРПІОН

25 лютого ваш партнер буде дуже засмучений, і навряд чи ви зможете його втішити шляхом підбору банальних фраз. Постарайтеся зробити все те ж саме тільки з допомогою інтимних пестощів.

Еротичний гороскоп на 25 лютого СТРІЛЕЦЬ

В цей день для вас актуальною стане робоча обстановка. І це не означає, що ви повинні шокувати колег сексуальною розкутістю. Просто вам буде про що подумати на роботі.

Еротичний гороскоп на 25 лютого КОЗЕРІГ

25 лютого Козероги задумаються про те, як їм хочеться віддатися в чиїсь турботливі обійми. Але з усіх кандидатів на звання надійного «плеча» ніхто не запропонує вам заночувати у нього.

Еротичний гороскоп на 25 лютого ВОДОЛІЙ

У цей день ваші сексуальні бажання дивно збігаються з бажаннями вашого партнера. Так що розкривайте всі свої потаємні фантазії, вони будуть зустрінуті з розпростертими обіймами.

Еротичний гороскоп на 25 лютого РИБИ

25 лютого Риби допоможуть еротичною порадою своїм знайомим і друзям. Можливо, вони будуть просто розповідати, як провели минулу ніч або згадувати часи бурхливого сексу.