Ці знаки Зодіаку відомі тим, що нікого не дадуть скривдити, і кожного оточать турботою і теплом. З них виходять найкращі друзі, чоловіки, матусі, бабусі. Іноді їх турбота стає занадто нав'язливою, але повірте – вони роблять це від щирого серця. Тому якщо вам не потрібно, щоб цей знак опікав вас – просто м'яко вкажіть йому на це, і постарайтеся не зачепити тонку душевну організацію. Адже їх світосприйняття лежить далеко за межами їх особистого его, і вони бачать свій сенс у тому, щоб вам було добре. Астрологи назвали найбільш ніжні і дбайливі знаки Зодіаку.

Риби

Знак Риб в астрології пов'язаний з милосердям і співчуттям. Риби отримують задоволення від того, що роблять щось для інших. Люди з вираженими рисами цього знака - це ті, хто кине все, коли треба комусь допомогти. Навіть якщо за це їм не світить ні дяка, ні нагорода. Сильний вплив знака Риб в гороскопі робить людину вкрай співчуваючою. Все, що стосується чужих страждань, б'є її в саме серце. Типовим представникам знака складно сказати ні, навіть коли вони розуміють, що відмова буде більш розумним рішенням - і багато цим користуються. Часто буває, що люди під впливом знака Риб допомагають бездомним, годують безпритульних тварин, слізно переживають з причини неправильного поводження з дітьми, проблем екології та інших глобальних проблем.

Рак

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Як і Риби, Рак відрізняється сильною емпатією. Але у випадку Риб співчуття і турбота про інших поширюються далеко за рамки їх повсякденного життя (іноді і зовсім за цими рамками залишається). А Рак в цьому плані, навпаки, орієнтований на те, що йому близько. Тобто людина з сильним впливом Раку в гороскопі вкрай небайдужа до проблем своїх родичів, друзів та коханих. Їх емоції Рак відчуває, як свої. Рак може переживати про проблеми інших, навіть більше, ніж володарі проблеми.

Представники знаку здатні настільки поринути в чуже горе, що всі сили спрямують на турботу про страдальця, забувши про себе - і Рак не вважає, що це дивно.

Козеріг

В Козерозі дбайливість поєднується з розумністю і надійністю. На нього завжди можна розраховувати, якщо потрібна допомога. Якщо Козеріг не в силах допомогти, він скаже про це прямо. Він не любить давати помилкових надій. Незважаючи на деяку замкнутість і холодність, яку часто приписують Козерогові, він рахується з іншими. Плануючи справи, в яких разом з ним беруть участь інші люди, представник знака Козеріг може пожертвувати своєю зручністю у користь інших. А якщо говорити про його стосунки з коханими - це той випадок, коли партнер (в особі типового Козерога) уважний, надійний і при цьому ненав'язливий. Люди, звиклі до «солодких» проявів турботи, можуть і не помітити, наскільки турботливий Козеріг. Він як би доглядає за коханою людиною, вкриваючи її від негараздів і залишаючи все, що він для цього зробив, за кадром.

Діва

Несподівано, але головний причепа і перфекціоніст зодіаку дуже турботливий. Якщо Рака, наприклад, можна назвати «турботливою матусею», то Діва - це «турботливий лікар». Якщо комусь із близьких потрібна допомога, Діва обов'язково відгукнеться. Так, цей знак любить, коли йому вигідно. Але також він любить дотримуватися високої моралі. Коли справа стосується турботи про навколишніх, Діва просто бере і робить, нічого не вимагаючи натомість. Вона любить, коли все правильно. Зазвичай люди з сильним впливом цього знаку в гороскопі не особливо піддаються емоціям, багато думають, любов виявляють стримано. Піклуючись про когось, Діва обійдеться без сентиментів, натомість зробить все, що потрібно і на вищому рівні. Типові представники цього знаку, як правило, хазяйновиті, охайні, розбираються в питаннях здоров'я та медицини і вміють лагодити речі - абсолютно корисні люди.