Трамваї маршруту №18 перестануть ходити в 22:00. Тимчасові зміни пов'язані з ремонтом трамвайної колії на Кайдакскому мосту. А трамваї маршруту №19, в свою чергу, будуть їздити за зміненим маршрутом: "Площа Старомостовая –ДЕВЗ". Про це повідомляє прес-служба КП "Дніпровський електротранспорт".

Останнє відправлення трамваїв з кінцевих зупинок на маршрутах без зазначених змін:

  • маршрут № 18: від ДЕВЗ — у 20:55, а від ж/м Лівобережний-3 — у 21:28;
  • маршрут № 19: від площі Старомостовой у 20:44, а від ж/м Лівобережний-3 — о 21:35.

Нагадаємо, що водители, міняємо маршрут: головну київську артерію перекриють.Як повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації, у зв'язку з ремонтними роботами комунальники перекриють Московський міст у напрямку житлового масиву "Троєщина". Обмеження діятиме в першій половині дня. "23 січня з 10:00 до 15:00 рух транспорту по Московському мосту через річку Десенка в напрямку житлового масиву "Троєщина" частково обмежать у зв'язку з виконанням ремонтних робіт", - йдеться в повідомленні комунальників.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що репетиція параду змусить киян змінювати маршрути: список перекритих вулиць.У понеділок, 20 серпня, в Києві у зв'язку з репетицією Параду до Дня Незалежності рух на багатьох вулицях буде частково або повністю перекрито. Про це йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації. Так, з 18.45 до закінчення тренувань рух транспорту заборонять: на вул. Велика Васильківська (на ділянці від вул. Жилянської до вул. Хрещатик) – Бессарабської площі – вул. Хрещатик – Майдані Незалежності – вул. Хрещатик до Європейської площі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Знай.uа" повідомляв, що київський транспорт змінить маршрути: оприлюднена схема.У Києві змінить свою роботу автобус №9. Це станеться через проведення ремонтних робіт. Цю інформацію повідомляє прес-служба КП "Київпастранс". У повідомленні говориться, що транспорт змінить свій маршрут 1 серпня з 06:00 до півночі 15 серпня.