Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести цей ранок. Смійтеся над мемами від Знай.uа самі і показуйте друзям.

Брехун Локі з фільму "Тор: Рагнарок" став мемом

Користувачі Reddit відродили кадр з фільму "Тор: Рагнарок", в якому Локі заявляє правителю чужої планети, що ніколи раніше не зустрічав Тора. Тепер це мем, з допомогою якого можна розповісти про що завгодно: від безглуздих моментів у кіно до типових для сім'ї ситуацій.

Мій палець: *Мокрий* Мій iPhone: Я ніколи у своєму житті не зустрічав цю людину.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Роббі Злісний: *Одягає нову личину* Спортакус: Я ніколи в своєму житті не зустрічав цю людину.

Команда R: *Носить вуса* Еш Кетчум: Я ніколи у житті не бачив цього мовця у своєму житті.

Я: *Використовую VPN* Сервер, з якого мене тільки що випнули: Я ніколи в своєму житті не зустрічав цю людину.

What If You Wanted to Go To Heaven

Мем з хлопцем, що задає питання "What if you wanted to go to Heaven but God said "Nahhh, remember when you kept scrolling?" ("Якщо ти захочеш потрапити в рай, але Бог скаже "Нєє, забув як ти продовжив гортати?"). Текст належить до повідомлень, які з'являються у стрічках соціальних мереж, і намагаються «виманити» у людей лайки натяком на те, що подібна дія збільшить шанси відправитися після смерті в рай.

Що якщо ти підеш в рай… Але Бог скаже нєє бро… Ти пам'ятаєш, як ти продовжив гортати?