Рівно шість днів залишилося до того, як Нібіру остаточно підійде до нашої Землі щоб реалізувати підступний план знищення Блакитної планети. Уфологи переконані, що на цей раз смертоносна планета не відступиться, і кінець світу стане реальністю.

Вчені переконані, що після атаки Нібіру 8 березня наша планета розлетиться на шматки, нічого живого не залишиться, відбудеться так званий кліматичний апокаліпсис, який поставить крапку на людстві.

Астрономи не сумніваються, що Нібіру існує реально, при цьому вони говорять, що за розмірами планета-вбивця більше Землі практично в три рази. Умови життя на підступної планеті приблизно такі, як і на Блакитний.

Однак інопланетян цікавить саме наша Земля з її багатими природними ресурсами. Чого немає на Нібіру. І якщо раніше відстань між планетою-вбивцею і планетою людей було безпечним, то в міру наближення 8 березня це відстань, як запевняють конспірологи, стрімко скорочується.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За словами фахівців, гравітаційне поле почало притягувати Землю, а притому, що сама Планета Х перебуває набагато ближче до Сонця, Земля нагрівається набагато сильніше, що підтверджують відразу кілька фактів. Сьогодні у світі відбувається безліч катастроф, від танення льодовиків до аномальної спеки. Місцями він досягає вище 60 градусів.

Темпи потепління на планеті вказують на серйозні кліматичні зміни в масштабі всієї Землі. Вчені не виключають, що якщо 8 березня Нібіру не влаштує кінець світу, то почне нагрівати Землю ще швидше. І до травневих свят синоптики будуть реєструвати нові температурні рекорди. При цьому експерти попереджають, що катакомби і бункери людей не врятують.

Експерти вважають, що найспекотніше буде на Близькому Сході, в Північній і Центральній Африці, Австралії та Мексиці, а також деяких регіонах США.

Нагадаємо, звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про Кінець світу збувається. Віруючі по всьому світу б'ють тривогу

Раніше "Знай.uа" писав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу: жити залишилося 10 місяців. Землю завалить тоннами попелу вже в цьому році

Як повідомлялося, експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу: планету поглине полум'я.