Сторінку Dewy Хлопці ведуть чоловіки, які давно просунулися в догляді за собою далі коштів "все-в-одному". Аккаунт висміює стереотипи про скупу чоловічу косметичку і публікує складні меми для тих, хто розбирається в косметиці.

Я - сироватка з вітаміном С - майбутній я

Я - вічна молодість - гіалуронова кислота

Q10 - вітамін C - ретиноїди - клітинне старіння

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще
"Коли наплутав, змішавши кислоти з ретинолом"

Твій чоловік домагається балансу pH - Наш передплатник домагається балансу pH
Стьопи більше немає

У соціальних мережах стали розходитися меми з фразою "Стьопи більше немає", фотографіями гризунів і скріншотами з відео YouTube-каналу "Вершки-шоу" (SlivkiShow) про смерть хом'яка. Поки одна частина користувачів сміється і плаче над жорстокими жартами, інша не розуміє, що вони означають.

Стьопа — це домашній хом'як і зірка популярного пізнавального YouTube-каналу "Вершки-шоу" (SlivkiShow). Програму у 2012 році створив українець Юрій Яневой, а незабаром головним ведучим випусків став його кіт по кличці Кукі.

Одним з найпопулярніших роликів за участю гризуна стало відео про те, як хом'як виробляє електрику. Запис зібрав більше 10 мільйонів переглядів і зробив Стьопу завсідником каналу і улюбленцем підписників.

На початку лютого на каналі "Вершки-шоу" вийшов відеоролик з лякаючою назвою "Стьопи більше немає…" Опис відео було не менш насторожуючим: "Прощавай…"

Ведучим відео став Кукі, який поділився з глядачами сумною новиною. Від імені кота Яневой розповів про смерть хом'яка.

Через кілька днів після публікації сумного відео в соцмережах почали з'являтися меми про мертвомго хомяка.