Є жінки, які живуть тільки в своє задоволення, зовсім не турбуючись про думку інших людей. Деякі вважають це проявом егоїзму, але ці три знака Зодіаку повністю підтримують таку поведінку.

Скорпіон

Жінки, народжені під знаком Скорпіона — еталонні стерви. Вони здатні заткнути за пояс будь-яку людину. Крім того, Скорпіони не переносять брехню і з легкістю видають правду, хай і гірку. Не злічити, скільки нещасних душ ці жінки принизили і образили.

Риби

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Друге місце дістається Рибам. Це той самий випадок, коли нічого не треба робити для того, щоб бути стервом — ця жінка такою народилася. Вона може віртуозно прикидатися безпорадною і вразливою персоною, але надовго її, як правило, не вистачає. З іншого боку, абсолютно природна стервозність навіть не викликає зайвих питань: ну не може людина не дихати, наприклад, а Риба не може не включати стерву.

Лев

Трійку замикає Лев. Не дивлячись на те, що така жінка думає, що бути стервом — це дрібно. Про це Левиця говорить постійно, навіть не підозрюючи, що тим самим вона теж такою є. Важливо розуміти, що вона веде себе стервозно постійно, але вказувати на це Левиці зовсім не обов'язково.

Нагадаємо, що цей тиждень, 18-24 березня, обіцяє бути яскравим та насиченим для кожного знака Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий психолог розкрила секрети, як привабити багатство. Ці ритуали смішні, але дієві.

Також портал Знай.uа писав, від яких речей у будинку рекомендується негайно позбутися. Енергетика деяких домашніх предметів деструктивно впливає на людей, відштовхуючи від них благополуччя та успіх.