Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.иа підібрав кращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

У мережі з'явився флешмоб про божевільні новини

Користувачі мережі помітили, що самі божевільні події відбуваються з мешканцями російського міста Омськ. Мем став відповіддю американцям, які часто знаходять асбурдные новини про "чоловіка з Флориди".

Чоловіка з Флориди, одягненого в костюм Фреда Флінстоунів, зупинили за водіння «ногомашины»

Гострий соус врятував чоловіка після того, як машина врізалася в Taco Bell

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Журналіст Ігор Бєлкін запропонував влаштувати аналогічний флешмоб, але замість "чоловіки з Флориди" гуглити "житель Омська".

В мережі сміються на фанатами k-pop

Користувачі висміюють фанатів корейської поп-музики. Хейтеры вважають, що від k-pop тупіють, і навіть порівнюють захоплення цим жанром із сифілісом. У мережі навіть з'явилися меми про те, що в Росії нібито борються з распостранением k-pop.

У твіттері з'явилася величезна кількість постів висміюють порівняння кейпопа і венеричними захворюваннями.

У Twitter стали писати фейкові новини в дусі пропагандистів, але не всі зрозуміли жарт.