Експерти повідомили про те, що на Землі скоро настане справжній кінець світу. На нашу планету чекає страшний і жахливий мороз, все буде знищено через вічну мерзлоту. За прогнозами вчених, Армагеддон настане дуже скоро – в момент настання католицької Пасхи. Багато експертів розповіли про те, що напередодні стикалися з провісниками Апокаліпсису.

Конспірологи вже неодноразово говорили про можливий кінець світу, обговорювалися різні версії. Але про великодній кінець світу ще прогнозів не було.

Варто відзначити, що причина Апокаліпсису залишилася незмінною. У всьому винна таємнича планета під назвою Нібіру.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Існує теорія, згідно з якою вона розташувалася неподалік від Сонця. У момент світанку і заходу у людей виникає можливість побачити її неозброєним поглядом. Друга теорія говорить про те, що смертоносна Нібіру знаходиться за Плутоном.

Незважаючи на відмінність цих теорій, експерти точно знають одне – таємнича планета загрожує Землі. Саме вона є головною причиною всіх катаклізмів.

Через майбутню зміну положення Нібіру на нашій планеті настане вічний холод. Конспірологи вважають, що вона займе позицію між Сонцем і Землею, через що повністю затулить світло.

Якщо це станеться, сонячні промені й тепло не зможуть потрапити на нашу планету. А це прирівняє земну температуру до космічної. Землі знадобиться трохи більше 24 годин для того, щоб повністю охолонути. За прогнозами експертів, температура повітря опуститься до -273 градусів за Цельсієм. А святкування Пасхи стане останнім для всього людства.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: смертоносний астероїд несеться до Землі, названа нова дата кінця світу

Нагадаємо: Сигарна галактика виявилася небезпечною, Землю атакують астероїди. Через бурхливий вітер у галактиці літає безліч уламків планет, які можуть наблизитися до нашої планети

Нагадаємо: до Землі несеться гігантський астероїд, більше, ніж Титанік