Овен і Водолій

Один придумує геніальні ідеї, другий їх успішно реалізовує. Те саме ефективне "єдність протилежностей". Водолію куди простіше придумати робочий план, ніж взятися за його виконання, а Овну, навпаки, тяжко продумувати деталі, зате вже діяти за планом він вміє чудово. Плюс загальні погляди на життя, легка романтичність і схильність до ідеалізму — як раз завдаток для відмінної дружби.

Телець і Рак

Обидва цінують комфорт, тільки Телець — з матеріальної сторони, а Рак — з емоційної. Тому удвох вони створюють абсолютно комфортну атмосферу. І всіх все влаштовує. Навіть оточуючі до такого ефективного союзу тягнуться. Просто з метою розслабитися і відпочити в приємній компанії. А ось розраховувати на успіх спільних проектів не варто — обидва дуже обережні й обачні.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Близнюки і Лев

Близнюки ніколи не стануть заперечувати лідерство Лева — їм куди простіше бути "другим номером", благо це дає набагато більший простір для маневру, якщо раптом щось піде не так. А Левам тільки цього і треба. Також у них схожі погляди на життя, причому практично за всіма пунктами. Саме з таким другом можна обговорити ні до чого не зобов'язує любовну інтрижку а він все зрозуміє, ще й слушну пораду дасть.

Діва і Скорпіон

Вони просто занадто добре один одного розуміють. Діва бачить хитрі маніпуляції Скорпіона наскрізь, але чудово розуміє, навіщо це потрібно. Тому підіграє. А Скорпіону так не вистачає поруч того, хто може оцінити його хитрий план дії. А вже отримавши таку людину, Скорпіон постарається, щоб план приніс вигоду і напарнику.

Стрілець і Терези

Загальні цінності плюс протилежний погляд на способи їх досягнення. В результаті виходить дуже цікавий тандем, в якому є як генератор ідей, так і той, хто готовий їх втілювати, причому при мінімальних зусиллях. Так і оточуючих цей тандем може повести за собою, благо ідеї генеруються реально хороші. А Терези, крім цього, вміють створити атмосферу гармонії навколо себе.

Козеріг і Риби

Вони ідеально доповнюють один одного і часто звертаються один до одного зі своїми проблемами. І це взаємовигідне спілкування, оскільки кожен отримує саме те, що шукає. Але боронь вас Бог знімати квартиру разом... Побут такі прекрасні відносини приб'є за пару місяців. А ось якщо бачитися періодично і глибоко один до одного в душу не лізти — все буде відмінно.

Нагадаємо улюбленці фортуни в березні за знаком Зодіаку. Березень стане вдалим для цих знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа, ці знаки Зодіаку перетворять вас в рабів. Іноді вони не можуть зупинитися.

Знай.uа писав, що з якогось знака Зодіаку вийде найкраща матуся.