Еротичний гороскоп на 1 квітня ОВЕН

В цей день різка зміна позицій під час сексу може зашкодити вашому здоров'ю. Так що перш ніж перекотитися на інший бік, попередьте партнера, щоб він приготувався.

Еротичний гороскоп на 1 квітня ТЕЛЕЦЬ

1 квітня кількість гормонів, що відповідають за бажання, явно перевищить допустиме значення у вашому організмі. Звичайно, ви можете помедитувати, але ефективніше буде звичайний секс.

Еротичний гороскоп на 1 квітня БЛИЗНЮКИ

В цей день Близнюкам потрібно влаштувати розвантажувальний день, чого б це не стосувалося: їжі, алкоголю, сексу. Відпочиньте від гостей, а замість еротики займіться медитацією, щоб очистити розум.

Еротичний гороскоп на 1 квітня РАК

В цей день ситуація у вашому інтимному житті може вас шокувати. Ви зовсім не будете знати, що з нею робити. Піддайтеся спокусі і дійте тільки так, як підказує вам серце.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Еротичний гороскоп на 1 квітня ЛЕВ

1 квітня зірки радять провести день у ліжку з коханою людиною. При цьому відкриті вікна, мальовничі пейзажі, свіже повітря і диск зі співом птахів збільшать пристрасть між вами.

Еротичний гороскоп на 1 квітня ДІВА

В цей день на Дів справить враження несподівана зустріч. Можливо, ви ще довго будете зберігати в підсвідомості той еротичний образ, що вам з'явиться вже зараз.

Еротичний гороскоп на 1 квітня ТЕРЕЗИ

1 квітня Терезам доведеться погодитися на компроміс або навіть переглянути свою життєву позицію по відношенню до інтимного питання. Однак не варто зовсім йти проти принципів.

Еротичний гороскоп на 1 квітня СКОРПІОН

В цей день рекомендується використовувати різні суміші пахощів, щоб сподобатися протилежній статі. Зухвалу нотку у ваш аромат цілком може додати масло кедра.

Еротичний гороскоп на 1 квітня СТРІЛЕЦЬ

В цей день вам захочеться терміново усамітнитися з партнером і зовсім неважливо де. Думки про секс можуть переслідувати вас весь день і всю ніч. Але не надавайте цьому великого значення.

Еротичний гороскоп на 1 квітня КОЗЕРІГ

В цей день сексуальне задоволення Козерогам принесуть всі різновиди фроттажу. Це може бути ваш партнер, а може бути незнайома людина у громадському транспорті.

Еротичний гороскоп на 1 квітня ВОДОЛІЙ

1 квітня не варто піддаватися ласкам партнера. Подумайте, чи хочете цього ви. Якщо відповідь негативна, то краще обмежитися обіймами і поцілунками. Секс повинен бути обопільним.

Еротичний гороскоп на 1 квітня РИБИ

В цей день Риб надихнуть на подвиги відверті погляди, якими їх будуть обдаровувати представники протилежної статі. Ці подвиги можуть бути не еротичного характеру.