Астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку найбільш ніжні і пристрасні. Дізнайся, з ким краще заводити стосунки і хто подарує тобі найбільше ласки. Передає Clutch.

Телець

Тельці - це природжені естети з тонкою душевною організацією. Вони люблять відчувати свого партнера і дарувати йому всю любов, на яку вони здатні. Ці знаки Зодіаку настільки чуйні і сексуальні, що не зможуть проігнорувати ні одне бажання свого партнера.

Лев

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Леви - це справжні кішки, причому ласкаві і ніжні. Вони насолоджуються кожною романтичною секундою у своїх відносинах, чуйно прислухаючись до свого партнера. Однак, Левам теж потрібно дарувати любов - цей знак любить, коли ним захоплюються. Тому якщо ти зустрічаєшся з Левом, краще подарувати йому якомога більше уваги.

Ваги

Вони скромні у повсякденному житті, зате у любовних відносинах це ідеальні партнери. Якщо завоювати серце Ваг, можна отримати поряд романтичного і ніжного партнера. Крім того, ти ризикуєш отримати в комплекті ще й купу друзів, з якими тебе познайомить цей знак.

Риби

Риби - дуже творчі та чуттєві особи. Вони вразливі та готові на все, щоб випадково не образити свого партнера. Риби люблять піклуватися про інших, і чекають турботи з боку оточуючих.

Нагадаємо, дзеркальна дата — це надзвичайно сильний в енергетичному плані день, коли світом керує певне число. 04.04.2019 люди будуть перебувати при владі цифри Чотири. Астрологи розповіли, як провести цей день, щоб примножити багатство і привернути успіх на свій бік.

Раніше Знай.uа повідомляв, люди, що належать до певних знаків Зодіаку, більш чутливі, ніж інші. Астрологи назвали 6 найбільш вразливих і незахищених знаків Зодіаку.

Також Знай.uа писав, як відомо, у кожної людини є свої негативні якості характеру, адже ніхто не ідеальний. Багато хто намагається приховати недоліки, але про них можна легко дізнатися по місяцю народження.