Для чоловіків часто стає важким завданням завоювати прихильність жінки, яка сподобалась. І хоча серед представниць прекрасної статі не бракує тих, які самі готові падати в обійми чоловіків, вони воліють здобувати і розтоплювати серця неприступних красунь.
Тому чоловікам доводиться прикладати чимало зусиль, щоб зацікавити собою "даму серця". У хід йдуть натяки, залицяння, спроби здивувати жінку і справжні чоловічі вчинки. І все це заради того, щоб заслужити довіру і прихильність прекрасної особи. І дуже часто проходять місяці чи навіть роки, перш ніж серце неприступної красуні розтопиться.

12. Стрілець
У представниць знака Стрілець, безумовно, є свої принципи, через які ці панянки не готові переступати. Але в цілому, вони надзвичайно контактні і з легкістю відповідають посмішкою на посмішку, і фліртом на флірт. Кожен чоловік погодиться, що з дівчиною Стрільцем дуже швидко можна встановити контакт, адже це різнобічна, захоплива натура, якій цікаві найрізноманітніші сфери життя. Якщо така жінка відчує, що поруч з нею споріднена душа, вона не стане мучити чоловіка тривалими залицяннями і чекати дорогих подарунків. Підопічна Юпітера сама з легкістю може запропонувати чоловікові стати парою.

11. Овен
Жінки, народжені під знаком Овна, не люблять довгі залицяння, серенади під вікном і визнання в коханні, написані на асфальті. Навіть шикарний букет квітів, який ви піднесете їй в надії на захоплений погляд, навряд чи обрадує і здивує цю панянку. Ці жінки люблять конкретних чоловіків, здатних на серйозні чоловічі вчинки. Більш того, представниці стихії Вогню вважають, що жінка і сама може робити перший крок, якщо чоловік їй дійсно подобається. Тому, якщо дівчина добивається вашої уваги і фліртує з вами, поцікавтеся її знаком Зодіаку. І не дивуйтеся, якщо вона виявиться Овном.

10. Діва
Панянок знаку Діва також можна віднести до категорії "мисливиць", які самі вибирають собі чоловіка для життя. Невідповідного претендента на серце вони і близько до себе не підпустять. Сталь в очах і холод в словах явно скажуть такому чоловікові, що спроби залицяння не приносять користі. Але якщо представник сильної статі відрізняється аналітичним складом розуму, якщо він стежить за собою і завжди "з голочки" одягнений, такий чоловік западе в серце Діви. Представниці стихії Повітря володіють особливим шармом, а тому вподобаного чоловіка Діва вже не відпустить, нехай навіть він не буде проявляти до неї знаків уваги.

9. Скорпіон
Скорпіонів багато цураються, знаючи про різкий і колючий характер представниць цього знака. На ділі ж це не так. Скорпіони гранично конкретні особистості. Якщо панянка даного знака бачить в вас гідного чоловіка, сильну і впевнену в собі особистість, вона не стане мучити вас довгими залицяннями. Буквально пара походів в ресторан, кілька прогулянок по парку, і Скорпіошка сама дасть вам зрозуміти, що готова стати вашою вірною супутницею життя. Але якщо ви не її типаж, якщо ви слабший за неї характером, залиште будь-які спроби залицяння. Ця панночка стане неприступною фортецею, про що недвозначно дасть вам зрозуміти.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

8. Рак
Раки - дуже домашні панянки, які марять про кохану людину і повноцінну сім'ю з красивим будинком і діточками. Напевно, саме тому кожного чоловіка, який викликає їх інтерес, вони розглядають як потенційного чоловіка. Раки, нехай і не подають виду, дуже хочуть, щоб за ними доглядали, а тому романтична вечеря при свічках, прогулянка під Місяцем або красивий букет квітів з освідченням у коханні здатний закрутити цій пані голову. Навіть якщо панночка знаку Рак відкидає ваші залицяння, не варто відступати. Її неприступність показна, а на ділі вона чекає від вас більш рішучих дій.

7. Ваги
Дівчину знаку Терези не можна назвати неприступною фортецею, але домогтися її розташування зможе далеко не кожен. Такі панянки мають підвищені вимоги до сильної статі, а значить, підкорити Ваг здатний чоловік, який може похвалитися не лише зовнішньою красою і багатством. Він повинен мати харизму, бути відповідальним, освіченим, різносторонньо розвиненою людиною і при цьому відмінно розбиратися в мистецтві. Залицяння інших шанувальників підопічна Венери просто проігнорує. Але навіть якщо чоловік має всі необхідні якості, йому доведеться проявити наполегливість, перш ніж панянка знаку Терези скаже заповітне "так".

6. Телець
Тельці дуже відповідально підходять до вибору партнера для життя, а значить, компліментами і порожніми обіцянками їх не візьмеш. Жінка цього знаку буде приймати залицяння шанувальника, але очікувати від неї відповідних почуттів відразу не варто. Їй потрібен час щоб переконатися, що чоловік серйозно налаштований по відношенню до неї, що він надійний як чоловік, батько і сім'янин. Для цього панночка знака Телець буде влаштовувати всілякі перевірки. І від того, чи витримає чоловік запропоновані випробування, буде залежати прихильність жінки даного знака. Тому, приготуйтеся бути щирим, спритним і послідовним у своїх словах і вчинках.

5. Лев
Горда Левиця - справжня королева флірту, яка знає, як завоювати чоловіка, але вибирає для себе тільки найкращих. Яскрава і ексцентрична панянка просто приковує до себе погляди чоловіків, змушуючи їх проявляти свої найкращі якості, щоб звернути на себе увагу. Але простими залицяннями заманити Левицю практично неможливо. Ця дама знає собі ціну, а тому закоханий чоловік повинен завалювати її дорогими подарунками і водити в хороші ресторани, показуючи, що поруч з ним справжня королева. Якщо Левиця відчує себе такою поруч із закоханим чоловіком, вона відтане і виявить до нього прихильність.

4. Близнюки
Жінкам, народженим під знаком Близнюки, дуже складно відкритися чоловікові і наблизити його до себе. Щоб це сталося, представник сильної статі повинен стати близьким другом, а на це потрібно чимало часу. Близнюкам в чоловіках важлива надійність і наполегливість, а шанувальник не повинен відступати від своїх домагань, щоб з ним не відбувалося. Тому, упадаючи за підопічними Меркурія, будьте готові до найскладнішого випробування у своєму житті! Якщо ви витримаєте конкуренцію з іншими претендентами на серце, якщо з гумором сприймете показнуц байдужість своєї коханої, і не відступите, коли здасться, що всі зусилля марні, у такому разі дівчина Близнюк обов'язково відповість вам згодою.

3. Риби
Упадати за панянками знака Риби непросто, а домогтися їхньої прихильності ще складніше. Справа в тому, що таким жінкам вкрай складно догодити. Риби мріють мати поруч з собою харизматичного, можливо навіть суворого чоловіка, який буде справжнім господарем в будинку і стане володарем серця Рибки. При цьому він повинен бути неймовірно ніжним і чуттєвим зі своєю коханою. Поєднати ці якості в одному чоловікові не так просто, а інших представників сильної статі Рибка буде "мурижити" до тих пір, поки вони самі не залишать безперспективні спроби домогтися її прихильності. Тому, будьте справжнім чоловіком і оточіть свою панночку максимальною турботою. Тоді, можливо, вона зрозуміє, що ви саме той, кого вона так довго шукала.

2. Водолій
При першому знайомстві може здатися, що жінка знака Водолій - легка здобич для чоловіка. Це велика помилка! Дівчата даного знака легко спілкуються і активно фліртують, але як тільки чоловікові захочеться чогось більшого, він почує рішуче "ні". Тут потрібно розуміти, що Водолійки в принципі не мріють про весілля, так як сильно дорожать свободою. До того ж вони обожнюють любовну гру і як можуть, відкладають момент, коли потрібно переходити від періоду залицяння до серйозних стосунків або розставання. Нарешті, "зачепити" панянку знака Водолій може тільки такий же неординарний чоловік, що відрізняється вільною вдачею і оригінальністю мислення. Водолійка подарує своє серце, тільки тому чоловікові, з яким їй буде гранично добре, і вночі, і вдень.

1. Козеріг
Представницям знака Козеріг чужа романтика, вони не приймають залицянь і не цінують божевільних вчинків, скоєних в пориві почуттів. Такого чоловіка панночка Козеріг вважатиме, скоріше, божевільним, і попросить, щоб він тримався від неї подалі. Швидкоплинні романи в принципі не для таких дам. Вони, скоріше, звернуть увагу на серйозного чоловіка, від якого віє впевненістю в завтрашньому дні, і який міцно стоїть на ногах. Якщо в процесі тривалого спілкування такий представник сильної статі проявить себе витриманим і надійним партнером, з яким можна побудувати міцний сімейний фундамент, стіна між жінкою Козерогом і її чоловіком впаде сама собою.



Нагадаємо, астрологи визначили королеву знаків Зодіаку: розумна, творча і успішна.

Раніше "Знай.ua" писав, що деякі люди мають настільки сильною енергетикою, що здатні силою думки вплинути на долі інших людей.

Також "Знай.ua" повідомляв, що астрологи представили гороскоп професій і розповіли, які якості допоможуть різним знакам Зодіаку досягти успіху в різних сферах.