Приваблива мешканка Південної Кореї по імені Йен Чжі Ву володіє величезними м'язами і є успішним бодібілдером. Дівчина до 20 років страждала панічним розладом і соціофобією, від яких вирішила позбутися за допомогою регулярних занять у спортзалі.

Йен Чжі Ву

34-річна Чжі Ву з Сеула стала надзвичайно популярною і завоювала безліч нагород. У соціальній мережі на неї підписано 137 тисяч чоловік, а з тієї причини, що вона має миловидне обличчя, красуню назвали "мускулистою Барбі".

Йен Чжі Ву

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кореянка розповідає: "Я почала піднімати тяжкості 12 років тому. Спочатку це було просто хобі, але у 2010 році мені запропонували взяти участь у Корейському національному змаганні з бодібілдингу. Я посіла перше місце, тому продовжила змагатися. Я була дуже худа і слабка до того, як почала займатися, але я дійсно хотіла мати великі м'язи".

Йен Чжі Ву

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Леонід Жаботинський є людиною – легендою та його прізвищем в Радянському Союзі стали називати силачів. Він виборов перемогу на двох Олімпіадах поспіль, що є рідкістю для важкоатлетів. Навіть Арнольд Шварценеггер зізнався, що 15-річним хлопцем захоплювався Жаботинським і саме він надихнув його зайнятися цим силовим видом спорту і бодібілдингом. Але при цьому Леонід Жаботинський був звичайним хлопцем з народу, чия історія життя може лягти в основу сюжету голлівудського фільму.

Як повідомляв портал "Знай.иа": голкіпер ізраїльського "Іроні Йєгуда" Ісаак Хайік занесений в Книгу рекордів Гіннесса, як найстарший діючий футболіст на планеті. Наступного тижня воротареві виповниться 74 роки і в цьому віці він вийшов на поле у матчі одного з нижчих ізраїльських дивізіонів проти Маккабі Рамат Ган.

ТакожЗнай.иа" писав, що незабаром Олександр Усик проведе бій в суперважкій вазі проти камерунського боксера і його спаринг – партнер розповів про підготовку українського спортсмена: "Він виглядає трохи товщим. Він сповнений сил. Думаю, він знає своє тіло перед переходом в нову вагу. Він не намагається набрати вагу, багато маси, щоб мати значні розміри. Усик знає свій бокс, свій стиль, яким має бути його тіло, в якій воно повинно бути формі, щоб усе спрацювало".