Гороскоп на 2019 рік обіцяє успіх у багатьох сферах життя. Багатьом Знакам Зодіаку у 2019 році доведеться пережити деякі зміни, але більшість з них будуть позитивними.

Детальний гороскоп на 2019 склала популярний астролог Анжела Перл. Вона розповіла, до яких подій потрібно підготуватися вже зараз, що уникнути неприємних моментів і зберегти життєві сили.

Овен

Астролог заявляє, що загалом 2019 рік буде вдалим для Овнів. Взимку можливе кар'єрне зростання, а в середині літа — зміни в особистому житті. Саме влітку варто очікувати переїздів, одруження чи вагітності.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Овен
Овен

У 2019 Уран покине Знак Овна, тому рік буде продуктивний для ініціативних та креативних Овнів. Астролог радить використовувати цей період для того, аби покращити свій дохід чи навіть відкрити власну справу.

Телець

Для представників цього знаку Зодіаку 2019 можна назвати спокійним. Усі зміни будуть відбуватися лише на краще. Астролог зазначає, що в період з 16 травня по 10 червня Венера буде перебувати в знаку Тільця, що означає успіхи в кар'єрі та особистому житті. Цей період можна використати для переїзду, аби він пройшов вдало.

Телець
Телець

Деяких Тельців можливо очікують судові розгляди, які можуть затягнутися. Однак, астролог не радить загострювати на цьому свою увагу, адже все закінчиться щасливо.

Близнюки

Зірки обіцяють Близнюкам у 2019 році нові знайомства, любов, заміжжя і дітей. Загалом, планети посприяють успішному завершенню всіх справ і вдалому оформленню документації. А також покращиться матеріальне становище.

Близнюки
Близнюки

Астролог радить представникам цього знаку Зодіаку не тільки працювати, а й приділяти час сім'ї та відпочинку. Саме тоді рік буде вдалим та успішним

Рак

Для Раків 2019 рік стане роком змін, оскільки виникнуть нові можливості. Вони можуть відбутися зміни у всіх сферах життя.

Рак
Рак

У будинку роботи Юпітер буде перебувати до 3 грудня. До цього моменту Раки можуть сміливо шукати роботу, пошуки обов'язково увінчаються успіхом. Крім цього, очікується кар'єрний ріст і підвищення зарплати.

Лев

Дворічний цикл затемнень нарешті завершиться, тому 2019 рік стане для Львова досить спокійним періодом. Астролог зазначає, що у представників цього знаку Зодіаку покращиться здоров'я та вони зможуть позбутися шкідливих звичок..

Лев
Лев

Особливо вдалим рік стане для Левів, які працюють у медичних закладах. Також можна вдало зміни місце проживання. Переїзд стане початком нового життя, тому ті, хто планував переїхати, напевно зроблять своє життя тільки краще.

Діва

У 2019 році представників цього знаку Зодіаку чекає затемнення в п'ятому та одинадцятому домах, які відповідають за творчість. Це означає, що Діви зможуть себе вдало реалізувати.

Діва
Діва

Також астролог заявляє, що протягом року Діви зможуть стати набагато успішнішим. Будуть вдалі починання, з'явиться шанс досягти кар'єрного росту, збільшити свій дохід або ж знайти нову любов. Однак не варто перенавантажуватися, дбайте про своє здоров'я.

Терези

У 2019 на Терезів припадає відразу п'ять затемнень. Затемнення 2 липня обіцяє зміни в роботі. Можливо, вас підвищать і збільшать зарплату. Деяким Терезам пощастить знайти свою любов або навіть одружитися.

Терези
Терези

Швидше за все у вас з'явиться можливість переїхати й нарешті почати життя з чистого аркуша.

Скорпіон

Для Скорпіонів можливе стрімке підняття по кар'єрній драбині. Також представники цього знаку Зодіаку можуть відкривати власну справу - у 2019 їх чекає успіх.

Скорпіон
Скорпіон

Окрім того, з'явиться можливість завести друзів за кордоном, які можуть стати початком для ділових і романтичних відносин. Астролог радить Скорпіонам ризикувати — і ви зможете домогтися успіху, про який так мрієте!

Стрілець

До 3 грудня Юпітер буде перебувати в Знаку Стрільця, тому представників цього знака чекає вдалий рік. Астрологи пророчать представникам цього знаку Зодіаку успіхи, нові знання, кар'єрний ріст і навіть популярність!

Стрілець
Стрілець

Самотні Стрільці зможуть полюбити й навіть вступити в шлюб, а сімейні представники цього сузір'я зможуть завести дітей. Також астролог рекомендує звернути увагу на своє здоров'я.

Козеріг

У 2019 відбудуться чотири затемнення, які вплинуть на всі сфери життя представників Козерогів. Очікуються події, які буде важко забути, нова любов і навіть діти.

Козеріг
Козеріг

У ці місяці Козероги зможуть отримати пропозицію руки та серця, вступити в шлюб або нарешті знайти супутника життя. У 2019 астролог рекомендує Козерогам бути уважніше до раціону харчування, адже шкідлива їжа може привести до проблем зі здоров'ям.

Водолій

2019 рік подарує представникам цього знаку Зодіаку можливість змінити сфери діяльності або професії, кар'єрно вирости, змінити робоче місце. Багато Водоліїв займуться своїм здоров'ям, захочуть позбавитися від шкідливих звичок і займуться спортом.

Водолій
Водолій

У 2019 вас чекає значно більше вільного часу, ніж у 2018. Протягом року очікуються відрядження, далекі подорожі, знайомства з іноземцями.

Риби

Риби нарешті зможуть покинути зону комфорту, тому, що у 2019 році відбудуться важливі затемнення саме в соціально-громадських будинках. У них з'явиться важлива можливість отримати нові знання.

Риби
Риби

Юпітер буде перебувати в секторі кар'єри та успіху. У Риб з'явиться шанс змінити своє життя і нарешті зайнятися тією діяльністю, про яку вони мріяли все життя.

Нагадаємо, що ми писали: Гороскоп на тиждень від Павла Глоби: Терезам потрібно бути уважними, а на Скорпіонів чекають небезпечні дні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", нумерологи розповіли, для кого 2019 стане переломним і назвали щасливу цифру.

Також "Знай.ua" писав про те, що астрологи розповіли, де знайдуть любов всі знаки Зодіаку: в спортзалі, на роботі або в соцмережах.