Відомий астролог Павло Глоба поділився своїми рекомендаціями на суботу, 13 квітня, з кожним знаком Зодіаку.

За словами астролога, 13 квітня, 9-й місячний день - несприятливий час для початку нових справ, тому краще присвятити його повсякденним турботам.

Павло Глоба радить всім знакам Зодіаку в цей день бути спокійними і терплячими в спілкуванні з колегами та близькими, уникати агресії і непотрібних конфліктів. Найкраще побути самому з собою - знайти час для свого хобі чи почитати. Також цю суботу добре посвятити ремонту чи праці в городі - посіву, посадці, удобренню грунту.

Овен
Суперечливий, двоїстий день. Не виключено, що договори будуть перевірятися на стійкість і вимагатимуть переосмислення. Ускладнені нові справи, тому краще доводити вже розпочате до кінця. Намагайтеся дозувати навантаження, не перестарайтеся, інакше не виключено виснаження сил.

Телець
Найбільш вдалим цей день виявиться для тих Тельців, які пов'язані з релігією, культурою, наукою, використовують ділові якості для придбання слави, таланту і нових зв'язків. У вас є здібності, ви можете добитися успіху в житті, але вам необхідно набратися досвіду і знайти свою нішу.

Близнюки
Незважаючи на нестабільність останнім часом, багатьом Близнюкам вдасться досягти нових висот у кар'єрі, поліпшити відносини з близькими людьми і з друзями і навіть зміцнити своє матеріальне становище. Завдяки своїм здібностям і працьовитості можна досягти багато чого. Але дорога до успіху іноді буває довгою, і ви повинні усвідомити це.

Рак

Нервові перевантаження, стреси, підвищена збудливість можуть привести Раків до травм, аварій, пожеж, а також до виступів проти усталених норм і порядків. Для того щоб збалансувати нервову систему, вам рекомендуються заспокійливі ванни з ароматичними солями і рясною піною. Як Афродіта, що народжується з морської піни, ви вийдете з такої ванни помолоділими, свіжішими і гарнішими.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Лев

У багатьох Левів з'являться можливості як для духовного розвитку, так і для практичного застосування минулого досвіду. Можете приступати до нових справ. Вірте в себе і свої сили, із завзятістю втілюйте свою мрію в життя, навіть якщо це дкже важко.

Діва

Можливі обмани, невірна інформація, забудькуватість, а також розрив потрібних зв'язків і стосунків. Величезну роль в досягненні ваших цілей повинні грати зв'язок, активне пересування, безперешкодне спілкування. Автомобіль і мобільний телефон - ваші найголовніші засоби успіху.

Терези

Перша половина дня дозволяє отримати вигоду від старих справ, не починаючи нових. Вірогідні хороші новини від колишніх партнерів і друзів. Друга половина дня принесе втрату енергії, підступи заздрісників, сварки з ріднею. Небезпечно підписувати сумнівні документи, починати справи, пускатися в ризиковані авантюри або швидко їздити.

Скорпіон

Стосунки з партнерами і коханими можуть бути ускладнені, а грубість і прояв сили будуть дратувати оточуючих і приведуть до конфліктів з начальством і партнерами. Проявіть далекоглядність, вам потрібно звернути увагу на думку близьких і друзів, а не вперто йти своїм шляхом.

Стрілець

Цей день несе мінливість настрою і трансформацію оточення. Лише загартовані у випробуваннях люди зможуть домогтися гарних результатів. Не бійтеся випробувань. Як кажуть мудреці: "Дорогоцінний камінь не можна відполірувати, не потерши його, а людина не може удосконалюватися, не пройшовши через випробування".

Козеріг

Зустрічі, що відбуваються на різних рівнях, будуть носити кармічний характер і допоможуть Козерогам уникнути можливих конфліктів і непорозумінь. Потрібно максимально проявити свої здібності і залучити до своїх планів впливових людей.

Водолій

Не виключено, що вище начальство зробить вам цікаву пропозицію, від якої ви не зможете відмовитися. Ваші задумані плани нарешті почнуть збуватися. Чесність і працездатність - важливі елементи вашого успіху.

Риби

Виникаючі питання не будуть життєво важливими, але на їх рішення піде багато часу і енергії, тому краще взятися за це тоді, коли дійсно зможете присвятити себе повністю.