Походження імені Григорій

Ім'я Григорій грецького походження і в перекладі зі слова «григорео» означає «пильнувати», а також його переводять як прикметник «безсонний», «той, що не спить». Григорій — одне з небагатьох християнських імен, яке з'явилося в епоху становлення християнства.

Характер Григорія

У дитинстві Григорій дуже живий і непосидючий хлопчик. Він дуже старається бути хорошим, битися не любить, але за себе обов'язково постоїть. Подорослішавши, він намагається бути рівним з оточуючими, ввічливий з усіма. Григорій дуже чутливий, навіть різке слово або недоброзичливість співрозмовника можуть його образити. Гриша залежний від думки оточуючих, йому хочеться подобатися всім.

Швидше за все, у Григорія буде непроста доля, особливо якщо він не зможе впоратися зі своєю імпульсивністю. Його зухвалість напевно забезпечить йому на шляху чимало перешкод, однак вона ж у поєднанні з самовпевненістю і честолюбними прагненнями іноді здатна і піднести його до висот.

У відносинах з жінками та у сімейному житті у Гриші можуть виникнути такі ж проблеми, і тут можна дати пораду – раз вже ім'я мало схиляє свого власника до м'якості, то незайве самому повчитися більш легкому відношенню до життя і до самого себе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Можливий союз з: Алла, Віра, Єлизавета, Лідія, Марія, Оксана, Тамара, Тетяна.

Листівки та привітання з днем Григорія

Твоє ім’я Григорій, тверде мов скеля,
На якій, твій покровитель збудував,
Христову церкву, що стоїть віками,
І за яку він до кінця стояв.
Тож будь також завжди рішучий,
Щоб ангел тебе надихав,
У всіх ділах і добрих починаннях,
Завжди тобі допомагав.
Живи з любов’ю до людей,
І ця любов тобі воздасться,
Здоров’ям, радістю душі,
Роками довгими віддасться!

***

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Григорія,
Прийми привітання!

***

Сильний, мужній і простий,
Одним словом – молодий!
Ти найкращий у нас в світі,
Просто чудо — ти такий!
Тебе Григорій ми вітаєм,
З днем народження твоїм,
І тобі одне бажаєм —
Будь завжди ти золотим!