Астрологи назвали чотири знака Зодіаку, які вважаються взірцем ідеальної дружини і здатні знайти підхід до будь-якого чоловіка, зробивши його життя дійсно райським.

Козеріг

Спочатку можна подумати, що жінки-Козероги трохи дивні, самозакохані, зарозумілі і навіть грубі. Іноді це проявляється, але за їх мовчазністю таїться добра душа. Доведеться постаратися, щоб завоювати серце такої жінки. Якщо все ж вийшло зав'язати з Козерогом відносини, то потрібно знати, буде непросто. Вона може бути занудою, але в той же час вона дуже вірна. Така дружина буде завжди відданою і чуйною. Головне знайти ключ до її серця.

Риби

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Жінки-Риби завжди прагнуть бути першими у всьому. Їх життя може нагадувати ідеальну казку, адже естетичне задоволення грає для них величезну роль. Риба дуже жіночна і чутлива. Вона буде джерелом натхнення для чоловіка і ніколи не стане чіплятися по дрібницям. При цьому Риба "генеральська дружина", яка готова піти на жертви заради другої половинки.

Стрільці

Жінкам-Стрільцям властива відкритість і прямолінійність. Однак часто така щирість грає проти неї ж самої. Такі жінки не мають яскраво виражених "жіночих" рис характеру. А любов до свободи може перешкодити побудувати міцні серйозні стосунки. Крім того, Стрілець завжди буде дивитися на чужі проблеми, і вирішувати спочатку їх, а тільки потім думати про себе. Ця жінка завжди дбає про своїх близьких.

Терези

Жінка-Терези як магніт притягує до себе погляди чоловіків. З дитинства вона не обділена увагою. Її хочеться плекати і оберігати, заради неї чоловіки здатні на неймовірні вчинки. Біля цієї жінки можна відчути себе наче в раю. Вона зачаровує з першої секунди знайомства. Потім її неможливо відпустити.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, які володіють чаклунською силою.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи розповіли про 10 якостей найхолоднішого, але пристрасного знака Зодіаку.

Також портал Знай.uа писав, для яких знаків Зодіаку літо 2019 буде найбільш вдалим.