Ревнощі - одне з найсильніших почуттів людини. Багато людей роблять божевільні вчинки, піддаючись своєму пориву та імпульсу. І яким би не була морально стійка людина, змусити пережити це почуття підвладно всім.

Навіть якщо коханий не є найбыльш ревнивим чоловіком на світі, при спонтанній чи обдуманій дії жінки його можна перетворити на ревнивця. Адже не секрет, що будь-якій жінці буде приємно, якщо її трошки ревнують.

Але щоб не порушити гармонію у відносинах, важливо не перегнути палицю. Астрологи радять, як змусити ревнувати чоловіків різних знаків Зодіаку.

Овен

Його сила полягає в згустку енергії. Чоловіків або можна змусити ревнувати, або це не вийде зробити. На початку відносин цих чоловіків цілком можна змусити ревнувати. Для нього буде достатнім, якщо він побачить, як його жінка розмовляє з іншим представником чоловічої статі. Партнери всіляко почнуть приховувати свої ревнощі, віртуозно її маскуючи під маску байдужості. У тривалих відносинах у чоловіка можна викликати ревнощі, списавши флірт на кризу віку. А коли він почне переписувати своїй жінці факти зради, пошліться на бажання усамітнитися.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Телець

Ці чоловіки вважаються найпривабливішими, тому є шанс у жінок їх почати першими ревнувати. Але викликати у них ревнощі вкрай небезпечно, оскільки може жіночий план не спрацювати, і все повернутися з точністю навпаки. Вони здатні відразу розкусити, що задумала обраниця. Але якщо ж захотілося спробувати на смак його ревнощі, то краще за все похвалити близького друга, що не занижуючи достоїнств власного обранця.

Близнюки

Дізнатися про ступінь його ревнощів досить просто, як і спокусити його. Для цього потрібно жінці у всій красі розігрувати з себе таємничість, і приховувати всі місця, куди вона відправляється. А якщо чоловік дізнається, що в цій компанії разом з його жінкою були і інші представники чоловічої статі, то ревнощі не змусить себе довго чекати. Буря негативних емоцій для обраниці гарантована. І не факт, що жінку тепер у всьому почне ревнивий чоловік контролювати.

Рак

Не слід цього чутливого і сентиментального чоловіка розводити на ревнощі. Це для жінки обернеться ударом. Його душевні метання почнуть з часу катували до такого ступеня, що він не дасть спокою своїй другій половинці. А щоб його завести з половини обороту, досить, що ви в його присутності похваліть іншого чоловіка. І зробите це так, щоб було трохи зачеплено самолюбство свого партнера. І ревнощі заграє в ньому, як вулкан, адже знаки не переносять суперництво і тих, хто успішніше нього.

Лев

З цими представниками потрібно бути гранично обережними. Але ревнощі в них може виявлятися тільки з часом. На початку відносини жінці потрібно дізнатися про переваги і пристрасті свого чоловіка. А коли у представниці буде якийсь запас інформації, потрібно дізнатися про самих таємних його комплексах. І при першій нагоді похваліть при своєму партнері успіхи його конкурента. Представники не потерплять того, що хтось став об'єктом уваги, крім них. Але з цим дією потрібно працювати обережно, тому як замість ревнощів в ньому можна викликати розчарування в своїй обраниці.

Діва

Чоловіків краще не підштовхувати на провокацію, вони і самі для цього знайдуть причину. І якщо жінка ідеально свого чоловіка доповнює, то спробу викликати у нього ревнощі він розцінить, як бажання розлучитися. Якщо це вийшло спонтанно, то партнер не поставиться до цього серйозно. Але тільки не треба перевіряти свою удачу на міцність, можна розбити своє щастя. А от змусити ревнувати до іншого представнику можна лише одним жадібним поглядом, кинутим його коханою жінкою в сторону галантного кавалера. І тоді нехай жінці не говорить, що її не попереджали.

Терези

Чоловіки-представники відносяться до великих власникам, які ні з ким не захочуть ділити свою жінку. Тому ніяких додаткових зусиль до цього не потрібно прикладати. Обранці і так будуть ревнощі з будь-якого приводу. І навіть якщо приводу не буде, вони знайдуть причину для ревнощів. Щоб запустити процеси в голові свого чоловіка, досить його запитати про його кращого друга. І вся недовірливість перетвориться в нав'язливість і надокучливість з приводу вашої вірності.

Скорпіон

Не намагайтеся навіть думати про те, щоб цього представника розвести на ревнощі. Жінці завжди потрібно пам'ятати, що він при самому зручному випадку обов'язково помститься подібними діями. У гніві настільки ці знаки небезпечні, що ніхто не гарантує вам наслідків. Перш ніж провокувати його на ревнощі, треба розробити просто геніальний план, і розставити всі так, як ніби жінка там і зовсім ні до чого. Але про це вже будете самі пояснювати своєму партнеру.

Стрілець

Їх украй важко викликати на ревнощі, тому як чоловіки вміють ретельно приховувати свої справжні емоції. Їх відмінне почуття гумору дозволяє чудово прикрити свої ревнощі забавною жартом. Викликати ревнощі можна тільки особистим інтересом іншого чоловіка. Наприклад, якщо той подарував його жінці букет квітів або запросив на повільний танець. А ще дієвим варіантом є той випадок, коли ваш чоловік прочитав листування з таємничим незнайомцем. Він обов'язково візьме ситуацію під контроль.

Козеріг

Для знаків іноді корисно заганяти їх в емоційний стрес. І це стосується любовних моментів, коли їх варто зробити менш егоїстичними. Але не завжди у жінки вийде перевиховати свого партнера іншим. Щоб оживити свої стосунки, жінці можна затіяти невелику інтрижку з колегою свого обранця. А потім в якості виправдання пред'явіть йому те, що він мало приділяє уваги своїй обраниці. Ця дія хоч якось зможе його підбадьорити, і дозволить поглянути на вас зовсім іншими очима.

Водолій

В стадії ревнощів егоїстичний представник почне копатися в гріхах своєї партнерки. І приготуйтеся до того, що він обов'язково знайде погані риси. Сам він є божевільним ревнивцем, який здатний постійно контролювати свою другу половинку. Щоб змусити його запалився до вас ревнощами, досить проігнорувати його телефонний дзвінок. І він почне підозрювати свою жінку у всіх смертних гріхах. А там вже самі викручуйтеся.

Риби

Це найромантичніші знаки, тому вони завжди намагаються заслужити любов своєї обраниці. Але випробування ревнощами допомагає їм зрозуміти, настільки їх жінка їм дорога. Інакше вони почнуть сприймати стосунки зі своєю жінкою, як буденність. Але щоб його завести з півоберту, досить йому донести інформацію, що з його музою познайомився респектабельний чоловік. А ще на нього справить враження розповідь своєї жінки, що її запросили на побачення. І тоді такий вчинок точно його підбадьорить на активні дії.