Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Товстий Тор

Мем з розтовстілим Тором з фільму "Месники: Фінал". У якості шаблону використовується кадр, на якому супергерой заплив жиром, відростив волосся і бороду.

Дивний Соник

У листопаді 2019 року вийде фільм "Сонік у кіно", який заграє на ностальгії усіх, хто в дитинстві грав у популярну гру на SEGA. Нещодавно компанія випустила трейлер майбутнього творіння, однак, далеко не всім користувачам він сподобався.

Глядачі визнали головного героя картини моторошним і почали ліпити з ним меми. Критики було так багато, що творці фільму пообіцяли змінити вигляд Соника.

Привіт, хлопці! Це я! Їжак Соник з фільму "Соник у кіно 2019"! Я живий і абсолютно реальний! Ха! Ха!

Фанати Соника / Соник в кіно / Фанати Соника

Теж виправив його!

Я віддаю перевагу справжньому Сонику. Я сказав СПРАВЖНЬОМУ. Чудово.

Син: Мамо, можна придбати… Мама: Ні, у нас вдома вже є… Вдома: