Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Коли я дивлюся на свого кота я бачу в ньому віддзеркалення себе

Коли відчуваєш себе красивим, але селфі з тобою не згодні

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Моя мама впіймала орла коли він намагався вкрасти її курку. У нього просто найзбентеженіший вираз обличчя через те, що його план провалився

Я на кухні о першій годині ночі

Злий Халк і Халк в окулярах

Двохпанельний мем з персонажем всесвіту Marvel у виконанні актора Марка Руффало. На першій панелі Халк гарчить від злості, на другий надів окуляри і веде інтелігентну розмову. Мем показує, як одна і та ж людина може по-різному поводитися у залежності від обставин.

Хлопці, які грають у відеоігри з друзями і хлопці, які грають у відеоігри з дівчатами

Обговорення фільму про Соника і обговорення фільму про Пікачу

Ти хороша людина. Спасибі тобі

Мем з Браном Старком з "Гри престолів". Ці слова Бран сказав Теону Грейджою перед тим, як той пожертвував життям у спробі вбити Короля ночі. В мемах цією фразою відзначають будь-які, навіть дрібні, добрі вчинки.