Астрологи склали еротичний гороскоп на неділю, 26 травня, для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Сьогодні вашим головним козирем стане одяг, тому якщо ви одягнетесь у симпатичну білизну, шанси вдало провести вечір підвищитися у рази.

Телець

Ця ніч странет сприятливою для різних експериментів у ліжку. Запропонуйте вашому партнерові "погратися", вам обом це сподобається.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Близнюки

Одна посмішка або комплімент незнайомця може повністю змінити ваше подальше особисте життя.

Рак

Сьогодні сприятливий день для того, щоб гарненько відпочити, тому відкладіть усі свої справи на завтра. Проведіть день вдома, секс буде прекрасним пікантним доповненням.

Лев

Сьогодні вам захочеться чогось новенького, то візьміть на озброєння інтернет.

Діва

У цей день друг вашого партнера захопить усі ваші думки. Постарайтеся задуматися, чому так відбувається.

Терези

Сьогодні вам ні в якому разі не можна бути прісною. Постарайтеся поставити собі за мету відшукати ту позицію або вид ласки, що найкраще відображають вашу "родзинку"…

Скорпіон

Вам варто забути колишніх партнерів і зосередитися на тому, що чекає вас попереду.

Стрілець

Стрільцям сьогодні буде дуже важко досягти оргазму, тому їм доведеться допомагати партнеру не тільки порадою, але і діями.

Козеріг

У цей день тільки бурхливий секс допоможе вашому партнерові врятуватися від смутку.

Водолій

Вашому коханцеві сьогодні категорично захочеться обставити вашу близькість по повного розряду – у тому числі і з великою кількістю софітів, ламп та інших джерел світла.

Риби

Сьогодні Рибам краще уникати "дрібних" чоловіків з неправильними рисами обличчя – небесні світила стверджують, що вони можуть нести у собі потенційну загрозу вашим почуттям і інтересам.

Нагадаємо, астролог розповіла, як різні чоловіки поводяться у ліжку.

Раніше Знай.uа повідомляв, 5 жіночих імен з найгіршою енергетикою.

Також Знай.uа писав, астрологи розповіли, народжені під яким знаком Зодіаку найчастіше використовують брехню у власних цілях.