Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Мами коментують мем з Кім Кардашьян і це дуже кумедно

Користувачі соцмережі Twitter відправляють своїм матерям новий мем з втомленою Кім Кардашьян, але всі мами реагують на нього однаковим чином. А рідкісні винятки лише підтверджують це правило. І ви теж можете спробувати переслати його своїй мамі, але навряд чи у вас вийде зруйнувати тенденцію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Британець отримав посаду в Tesla завдяки мему про барана

Адам Косарі розмістив у Twitter музею фото барана, підписавши його: "Подивіться на цю абсолютну одиницю". Це відсилання до популярного в англомовних країнах мему: люди викладають фото чогось незвично великого з підписом: "Захоплююся ним. Абсолютна одиниця (absolute unit)".

Повідомлення побачив засновник Tesla Ілон Маск. Він поставив фото барана до сетбе на аватар, написавши: "Я теж абсолютна одиниця". У відповідь на це Косарі змінив аватар аккаунта музею на фото Маска.

Після цього Tesla запропонувала британцеві посаду.