Кожній людині властива якась особливість характеру, яка відрізняє її від інших. Хтось надмірно чутливий, а хтось - байдужий, хтось дуже запальний, а інший - надмірно спокійний, хтось занадто наполегливий або надто емоційний.

Та є люди, яких краще не зачіпати, а тим більше - не злити. Астрологи назвали три найскандальніші знаки Зодіаку.

Терези
Терези люблять діставати оточуючих по дрібницях. Спілкування з цим знаком Зодіаку може перетворитися в хвилю критики і претензій з їх боку. Представники цього знаку постійно плетуть інтриги, влаштовують скандали і розносять плітки. Тому краще з ними не зв'язуватися.

Ані Лорак Терези, народилася: 27 вересня 1978 року

Скорпіон
Представники цього знаку краще за інших знають, що "помста - блюдо, яке подається холодним". Скандалити просто так Скорпіони не стануть. Але якщо вже будуть твердо впевнені, що це має якусь мету і сенс, тоді тримайтеся. Ужалять так, що мало не здасться.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скарлетт Йоханссон Скорпіон, народилася: 22 листопад 1984 року

Телець
Тельці - одні з найскандальніших знаків Зодіаку. Вони справжні деспоти і тирани, які не здатні ужитися з іншими людьми. Представники цього знаку люблять славу і люблять домінувати, що робить їх жорстокими і холодними особистостями. Вони часто скандалять з оточуючими, вважаючи всіх людей дурними.

Пенелопа Крус Телець, народилася: 28 апреля 1974 року