Трійця - чудове православне свято зі своїми звичаями, зобов'язаннями, традиціями та заборонами. У цій статті - гарні привітання в прозі до дня Святої Трійці. Тут представлена підбірка найкращих привітань 2019.

Гарні привітання для друзів та рідних

Трійця - чудове світле свято із короваєм, пирогами, запашними травами та ароматними квітами. Вітайте друзів і близьких зі святом, що настає. Тут представлена гарна проза. Вибирайте привітання на ваш смак. Головне, щоб вибрані побажання ви говорили щиро та від душі.

Листівки зі святом Трійці

Вітаю зі святом Святої Трійці! Світла й добра вашій родині! Миру та щастя рідним і близьким! Процвітайте і благоденствуйте! Любові вам, миру, добра, віри та здоров'я!

У це світле свято бажаємо тільки найдобріших надій і душевного спокою! Нехай у вашому домі завжди буде тепло й затишно. Любові, уваги та турботи оточуючих! Розуміння в сім'ї, здоров'я, всіх благ та добра! Спокою на душі, мирного неба, гармонії й радості! Нехай вас оточують найрідніші люди!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вітаю з великим церковним святом Святої Трійці! Бажаю, щоб Бог допомагав, обдаровував здоров'ям! Міцності духу та здоров'я всім близьким! Нехай в оселі панує сердечне тепло та Божа благодать! Посмішок, добрих облич навколо та душевного просвітління! Нехай свято Трійці принесе родині мир, щастя, гармонію, порозуміння та добро! Бережи вас усіх Господь!

Свято Святої Трійці - те торжество, коли прийнято прикрашати будинки та храми польовими квітами, луговими травами та гілками дерев. Нехай уся ця зелень круглий рік захищає ваш будинок та сім'ю від негараздів, усього поганого та злого! Від щирого серця бажаю, щоб літнє свято дарувало розуміння, тепло, щастя, гармонію та радість. Нехай усі жалі й образи йдуть геть! І їм ніколи не буде місця у вашому прекрасному затишному будинку!

Привітання в прозі для бабусь та дідусів

Наші предки завжди шанували це важливе християнське свято зі своїми традиціями, прикметами та звичаями. Ходіть до церкви, розкривайте для себе істину існування Триєдиного Бога. Вітайте гарними словами зі святом Святої Трійці своїх бабусь і дідусів.

Листівки зі святом Трійці

Дорогі бабусю і дідусь! Вітаю вас зі Святою Трійцею! Нехай Господь Бог відводить від вас будь-яке лихо! А саме свято приносить в оселю благодать, здоров'я та щастя! Живіть ще довго-довго з любов'ю в серці та один до одного! Ми вас дуже сильно любимо і цінуємо!

Від душі вітаю зі святом Трійці! І бажаю миру вашому дому і всієї нашій України! Нехай у ваших серцях жевріють іскорки добра і щастя! Всього вам самого світлого, доброго і радісного! Здоров'я, дорогі мої бабусю й дідусь! Цінуйте життя та гарно розпоряджайтесь кожним прожитим днем!

Листівки зі святом Трійці

Від щирого серця вітаємо наших найрідніших і улюблених бабусю та дідуся зі світлим святом Святої Трійці! Нехай Божа благодать зійде на вас! А будинок огорне Боже благословення! Здоров'я на довгі роки! Залишайтеся такими ж активними! Насичуйте ваше життя радісними подіями! Нехай навколо вас будуть добрі, щасливі та чуйні люди. Хай береже вас Господь!

Із великим святом Святої Трійці! Хочу побажати, щоб ангел-охоронець завжди оберігав вас від будь-яких негараздів! Бажаю, щоб Божа благодать не покидала ваші добрі серця! Нехай у вашому житті відбуваються дива! Літнього тепла у вашому будинку круглий рік! Процвітання та миру, щастя, гармонії й тепла!

Рідні мої бабусю й дідусь! Нехай кожен ваше ранок буде прекрасним! Добрих вам думок, багатого столу, благих намірів, смачних пирогів та багато ароматної зелені! Нехай зелений оберіг захистить вас від будь-яких нещасть! Радісного вам настрою, дорогі мої, якомога частіше! Нехай ніщо не засмучує, а Господь Бог прощає гріхи, виліковує душі та вселяє надію на все найкраще та добре! Нехай ваші серця не будуть самотніми та нещасними! Із Трійцею! Живіть довго й щасливо!

Короткі привітання з Трійцею дітям

Так уже повелося, що дорослі вітають дітей переважно з Новим роком та днем народження. Не забувайте привчати їх до давніх українських обрядів. Нехай вони разом із вами прикрашають будинок зеленню. Ви можете привітати їх зі святом Святої Трійці наступними невеличкими привітаннями в прозі:

Листівки зі святом Трійці

Бажаю, щоб свято Святої Трійці принесло багато-багато посмішок! А вночі уві сні для тебе зясяють мільйони гарних зірок!

Сину (донечко)! Занурюйся в свято зелені та щастя! Посмішок тобі та щирої дитячої радості щодня!

Зі світлою Трійцею! Безтурботного життя, радості й веселощів! Нехай кожен новий день буде добрим, насиченим та цікавим!

Зі святом! Нехай у твоє віконце заглядає тільки яскраве сонечко! А життя дарує найприємніші подарунки!

Сердечно вітаємо ваші родини зі святом! Хочемо побажати, щоб українці були міцними, єдиними, надійними та люблячими! Нехай у кожній хаті звучить завзятий дитячий сміх! Бережіть здоров'я, адже воно разом із миром і сім'єю - найголовніше для щастя в кожній оселі!