День Конституції об'єднує собою цілу націю, всю Україну. Отже, є прекрасна можливість привітати своїх рідних, близьких і колег з цим великим святом. А ми вам в цьому допоможемо. Кращі привітання та листівки ви знайдете в нашому матеріалі.

Привітання з Днем Конституції України в прозі

***

У цей важливий свято для країни і громадянин - День Конституції України - бажаємо кожному благополуччя, родинного щастя, міцного здоров'я та віри в світле, мирне майбутнє нашої улюбленої України! Нехай вам щастить!

День Конституции

***

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Поздравляю с Днем Конституции Украины. Желаю жить по нраву, но без ограничений на право выбора, свободы слова и благородного поступка. Пусть в стране будет порядок, а на душе — покой и радость.

***

Конституция — хранитель прав и свобод граждан, суверенности и целостности границ нашей цветущей и сильной страны — Украины. В родной сторонке, в укромных уголках нашей земли царит справедливость. Сбережем же наш Закон ради беззаботной и спокойной жизни каждого украинца!

День Конституции

***

Принятие народом своего самого главного закона знаменует рождение свободного государства. Так пусть эта дата в календаре не станет для нас пустым звуком и каждый из граждан с достоинством сможет сказать, что мы действительно имеем ту страну, которую мы заслуживаем, и те законы, которые приняли сами. Пусть Киев останется независимым и могущественным. Пусть на желтых полях поспевает урожай радости, а голубое небо никогда не спрячут ни дым, ни тучи гнева. С праздником нас, Украинцы, с Днем Конституции.

День Конституції 2019: привітання українською мовою в прозі

***

Вітаю з загальнодержавним святом – 28 червня Днем Конституції України! Від щирого серця зичу міцного здоров'я, бадьорості духа та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє нашої спільної держави. Будьмо разом у процесі побудови демократичного громадянського суспільства. Слава Україні!

День Конституции

***

Від усієї душі вітаю вас з Днем Конституції України. У 1996 році українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави. Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах європейської демократії. З Днем Конституції!

***

Щиро вітаю Вас з визначним святом – Днем Конституції України! Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини.

День Конституции

День Конституції 2019: красиві листівки і вітання в прозі

***

Примите искренние поздравления с Днем Конституции Украины! Желаем вам счастья, добра и согласия, понимания и сплоченности, через которые пролегает путь к новой жизни, к лучшему грядущему. Пусть неисчерпаемым будет источник веры, надежды и любви!

День Конституции

***

С Днем Конституции! Незыблемость закона и равенство всех перед ним — главное для построения страны, где каждый будет чувствовать себя свободно и защищено.

***

Поздравляю с Днём Конституции Украины. Желаю жить по нраву, но без ограничений на право выбора, свободы слова и благородного поступка. Пусть в стране будет порядок, а на душе — покой и радость.

День Конституции