Еротичний гороскоп ОВЕН

В цей день звичайне валяння дурня посприяє вашій сексуальній активності. Навіть якщо до статевого акту справа так і не дійде, то хоча б час проведете весело.

Еротичний гороскоп ТЕЛЕЦЬ

29 липня Дів приваблюють усі активні види діяльності, в якій задіяні чоловіки. Найбільше шансів затягнути вас у ліжко отримують любителі риболовлі та спортзалу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп БЛИЗНЮКИ

В цей день вашому партнерові буде хотітися сексуальної близькості більше, ніж вам. Можливо вас вже не приваблює партнер, вам хочеться різноманітності в особистому житті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Еротичний гороскоп РАК

Під час любовних ігор не переставайте аналізувати ситуацію. Думайте, які наслідки спричинить за собою будь-яка ваша еротична дія. Потрібно все передбачити.

Еротичний гороскоп ЛЕВ

В цей день значних еротичних подій у вашому житті не передбачається. А ось кілька дрібних, але дуже приємних – дуже і дуже ймовірно.

Еротичний гороскоп ДІВА

29 липня інтим здасться вам подружнім обов'язком, чимось середнім між помити посуд і пропилососити килим. Не поспішайте бити тривогу.

Еротичний гороскоп ТЕРЕЗИ

В цей день ви можете встати не стієї ноги, слід чекати емоційної бурі. Тому вам потрібно виспатися, щоб відчувати себе в тонусі і мати готовність до сексу.

Еротичний гороскоп СКОРПІОН

У Скорпіонів триває домашній період. Ви будете привабливі в ролі господині дому і хранительки домашнього вогнища. Варто підібрати прозорий мереживний халатик.

Еротичний гороскоп СТРІЛЕЦЬ

У Стрільців не буде відповідного для сексу настрою. Вашому партнеру доведеться потерпіти або придумати, як вийти з даної ситуації.

Еротичний гороскоп КОЗЕРІГ

В цей день Козероги будуть ослаблені, а їх реакції загальмовані. Занадто енергійні партнери будуть дратувати, і відбивати будь-яке бажання.

Еротичний гороскоп ВОДОЛІЙ

В цей день вашому партнерові буде не зовсім затишно в тих умовах, в яких ви запропонуєте йому зайнятися сексом.

Еротичний гороскоп РИБИ

Рибам 29 липня по коліно любовне море, у вируючі води якого вони напевно увійдуть сміливо і без коливань. Ваші дії рішучі, а вчинки виправдані.