Стало відомо, що через святкування Дня Незалежності буде три вихідних дні поспіль наприкінці серпня. В основному це стосується тих українців, які мають п'ятиденний робочий тиждень. Відпочиватимуть від 24 до 26 серпня включно.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Слід зазначити, що відповідно до ст. 73 Кодексу законів про працю України, 24 серпня українці відзначають День Незалежності України, який цього року припадає на суботу.

До того ж, інша ст. 67 КЗпП повідомляє, якщо святковий або неробочий день збігається з суботою або неділею, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого.

Таким чином, вихідний день перенесено з 24-го на понеділок, 26 серпня, у зв'язку з чим в українців буде три вихідних дні підряд.

Нагадаємо, що відсвяткували 9-й день народження Kasta.

Як повідомляв портал Знай.ua, український президент Володимир Зеленський зворушливо привітав військовослужбовців Повітряних сил ЗСУ з Днем Військово-повітряних сил України.

Також портал Знай.ua писав, що в 2019 році українців у День Незалежності чекають нововведення.