В Києві то й справа стаються різноманітні кумедні випадки. Багато жителів міста "кучкуються" в різні спільноти в соціальних мережах, щоб обмінюватися кадрами, які викликали їх сміх.

киев 3
киев 3

Одна із спільнот приправляє свої публікації соковитим і яскравим гумором, що не дозволяє пройти повз такий контент.

Подивимося, що відбувалося в Києві в останні дні.

Літо для багатьох жителів столиці ходить під знаком відсутності гарячої води. Креативні кияни знайшли оригінальний вихід з цього положення і створили унікальний винахід, який допоможе балувати себе теплим блаженством постійно.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

А на Оболоні чоловік "розслабився" просто на пляжі, вийнявши всі свої "причандали" на загальний огляд.

Україна просто переповнена креативними людьми, які вміють так прорекламувати продукт, що повз не зможе пройти ніхто. Прикладом цього стали маркетологи на Деміївській, які переконали відвідати шаурму не одного киянина.

А от в центрі Києва були помічені Яценюк і Карл Маркс, які в обнімку сопіли на лавочці біля одного з ресторанів японської кухні по вулиці Шота Руставелі. Але побачити їх змогли лише люди з фантазією, для інших - це просто два мужика сплять на лавочці.

Епопею з відсутньою водою продовжили і в іншій частині Києва. Чоловік вирішив "прийняти освіжаючий душ" на вулиці, під зливом з одного з будинків.

Нагадаємо, що на масштабному фестивалі Atlas Weekend сталася масова бійка. Відео миттєво розлетілося в Інтернеті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі затримали командира батальйону Патрульної поліції Києва Антона Сидоренко, який влаштував п'яний дебош в одному з кафе.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Одесі тривають пляжні війни. Скандали навколо туристів і орендарів виходять на новий рівень.