Сибір вже особливо сильно постраждала від пожеж в цьому році, хоча, виходячи з останніх даних, це далеко не найбільша загроза, яка нависла над цим регіоном. Користувач одного з популярних порталів виклав в інтернет фотографії таємничих останків, які викликали шок у вчених за словами фахівців, кістки є останками гібрида інопланетної істоти і земної вампіра, каже видавництво Vladtime.

Ось що говорять члени Далекосхідної Академії Уфології: «Провівши аналіз фотографій, ми з'ясували, що це ікла істоти, здатного з високою швидкістю висмоктувати кров, тобто вампіра, однак ці ікла, судячи з будовою, можуть «розлучатися» в сторони, підвищуючи охоплення щелепи і дозволяючи захоплювати одним укусом всю шию потенційної жертви — людини. За оцінками наших фахівців звичайні земні вампіри на таке не здатні, захоплюючи лише невелику область шиї, а ось щелепу деяких прибульців, зокрема ануннаков, як раз таки розсувалися вшир, дозволяючи заковтувати великі обсяги їжі. Схоже, що ми маємо справу з сибірським гібридом вампіра і прибульця».

Самі великі побоювання викликає той факт, що останки зубів свіжі, неокаменелые, і, можливо, є просто змінним елементом — зубами, які періодично випадають у гібридів. Якщо це так — Сибір у великій небезпеці, гібридні форми життя можуть почати масові атаки на людей заради їжі, адже кров тварин мало цікавить ануннаков. Не варто, щоправда, відкидати ту можливість, що знайдені кістки — просто останки якоїсь екзотичної птиці або іншої тварини, тоді Сибір більш або менш у безпеці.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, Даяна Ястремська впевнено пробилася до третього кола турніру в Торонто.


Як повідомляв раніше Знай.uа, чоловік купив немовляти у жінки з Вінницької області.


Також Знай.uа писав про те, що оголошено 1 рівень небезпеки.