Медовий Спас або свято Маковія варто починати із відвідин церкви, молитов та освячення дарів природи. Після святкової служби у храмах освячують мак, мед і букети, зібрані із чорнобривців, польових квітів та маківок. Привітайте зі святом Першого Спаса рідних і близьких. Оберіть найкраще привітання у прозі.

Привітання в прозі для дітей

Діти дуже люблять солодке серпневе свято Спаса. На столі багато смаколиків: вареники з маком, коржі, млинці, пироги та рулети. Дітям також варто сказати теплі слова-привітання зі святом у прозі. Нехай ангели оберігають і захищають їх від біди та нечисті!

Дітки, у свято Маковея поспішаю побажати тільки солодкого застілля! Пригощайтеся маком та медом! Нехай і ваше життя стане таким же смачно-медовим!

Із днем Спаса, маленька принцесо (маленький принце)! Бажаю рости сильним (сильною) помічником (-цею), дотепним (дотепною) і розумним (розумною)! Справжнім (-ою) захисником (-цею)! Нехай усі солодкі побажання обов'язково здійняться!

Медовий Спас: привітання у прозі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Із днем Медового Спаса! Бажаю добрих та чесних друзів! Нехай твоє серце і в дорослому житті залишається ласкавим, добрим та ніжним!

Прийми моє привітання зі святом Першого Спаса! Бажаю рости здатним і енергійним! Нехай у житті завжди оточують цікаві події!

Вітаю із днем Медового Спаса! Нехай світле свято у серпні буде сповнене радості, подарунків і всіляких смаколиків!

Із днем Першого Спаса! Рости доброю та чуйною дитиною! Будь здоровим і слухняним! Нехай мед дасть здоров'я на весь рік!

«Медові» привітання зі святом дорослим

14 серпня православні відзначають Медовий Спас. Це свято, коли прийнято пригощатися пирогами і рулетами з маком, куштувати мед, готувати коржі з маком або макове молочко до млинців. Це свято - одне з найбільш солодких і смачних. Не забудьте побажати солодкого життя друзям, знайомим та родичам.

Медовый Спас: поздравления в прозе

Вітаю зі святом Медового Спаса! Бажаю смачних макових і медових пирогів на столі! І нехай не тільки в Маковеїв день, а й згодом ваше життя буде солодким! Міцного вам здоров'я, радості у сім'ї, веселощів та достатку! Багато радості й посмішок, впевненості у завтрашньому дні, величезного успіху й простого людського щастя! Нехай Господь Бог оберігає вас від усіх бід!

У цей чудовий серпневий день від щирого серця хочу привітати зі святом Маковея! У Медове свято Спаса хочу побажати виконання усіх солодких бажань. Нехай життя буде солодким! Нехай радість, успіх і натхнення будуть постійними вірними супутниками! Голова повинна крутитися тільки від радості, захвату, енергії, гармонії та щастя. Нехай оточують радісні й щирі посмішки друзів, рідних і близьких! Залишайтеся щирими, добрими і життєрадісними!

Вітаю з днем Медового Спаса! Хочу побажати, щоб стіл ломився від усіляких маково-медових страв! І не тільки стіл був смачним і солодким, але й життя такий! Усіх земних благ вашій родині! Успіхів і удачі! Здоров'я іта краси! Щастя й багатства! Радості, взаємної любові й відданої дружби!

Нехай супроводжує внутрішня гармонія! Невичерпного тепла, терпіння у скрутну хвилину та неймовірних відчуттів душевного польоту! Нехай Господь Бог благословляє в усіх починаннях! Солодкого медового сімейного життя! А освячені у церкві маковійчики нехай успішно захищають ваш будинок від усього злого й поганого!

Із днем Першого Медового Спаса! Ніколи не сумуйте! Нехай у оселі панують ароматний спокій, солодкий затишок та медова гармонія! Бажаю бути щасливими, вміти радіти життю й у всьому вміти знаходити позитив! Насолоджуйтесь кожною миттю, кожною хвилиною! Мрійте та вірте! Нехай у вашому домі буде стільки грошей, скільки меду в бджолиному вулику!

Коротка проза з Медовим Спасом

Дуже хочеться, щоб будь-які життєві перешкоди у житті кожного із вас долалися легко. Віримо й бажаємо, що ви зможете провести це важливе православне свято зі своїми близькими та друзями. Нехай близькість дорогих вашому серцю людей буде найціннішою!

Медовий Спас: привітання у прозі

Із днем Маковея! Нехай земля йде з-під ніг від медового щастя! Бажаю, щоб слова коханого (коханої) завжди зігрівали своїм теплом! Нехай твоє серце ніколи не торкнеться тінь розчарування!

Вітаю зі святом Маковея! Бажаю багато яскравих солодких емоцій! Медових незабутніх вражень! І щоб від щастя та любовного забуття запаморочилося у голові!

Вітаю з Медовим Спасом! У цей день поспішаю побажати медової краси! Потопай у любові та щасті! Живи у гармонії! Нехай здоров'я буде міцним! І мед ллється рікою! Справжнього щастя!

Зі святом Першого Спаса! Багато тобі солодких відкритих посмішок друзів та родинного позитиву! Живи солодко, світися від щастя, медової любові та відмінного настрою!

У цей особливий медовий день хочеться побажати солодких макових частувань із чаєм та медом! Приймайте щиросердечні вітання із днем Маковея! Найсмачніших вам макових пирогів і рулетів! Щирі побажання добра й щастя, здоров'я й гармонії! Нехай щастить і сімейне життя буде благополучним!

Відмінного настрою та щирих посмішок! Зі святом Першого Спаса! Здоров'я, удачі, достатку! Прекрасних медових миттєвостей і нескінченного солодкого щастя!

Фото, листівки

Медовий Спас: привітання у прозі

Медовий Спас: привітання у прозі

Медовий Спас: привітання у прозі

Відео