Відомий астролог Павло Глоба розповів, що вересень принесе для деяких знаків масу везіння, до того ж, їм не довдеться докладати великих зусиль.

За його прогнозом, в першому місяці осені найбільше пощастить представникам трьох знаків Зодіаку.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стрільці

Першими щасливчиками вересня, на думку астролога, стануть Стрільці. Цей місяць чудово підходить для налагодження потрібних зв'язків і службового просування. В особистому житті у Стрільців буде все чудово. Природжена харизма цього знаку буде притягувати до нього інших людей та тішити вашу другу половинку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Скорпіони

Серед щасливчків першого місяця опинились і Скорпіони. Експерт вважає, що саме цього місяця їм, як ніколи, буде важлива підтримка рідних. У цей період для Скорпіонів стануть актуальними домашній затишок, який подарує їм масу позитивних емоцій.

А от друга половина місяця буде ідеальною для мандрівок, які подарують масу емоцій та вражень.

Риби

Вересень для Риб стан еджерелом сил та енергії. Положення планет подарує їм величезні ресурси для втілення в життя того, що вони давно виношують у своїй уяві. Причому успіх чекає на цих представників Зодіака протягом всього першого місяця осені. Цей час особливо сприятливий для нових знайомств і кар'єрних амбіцій. Експерт радить не втрачати приголомшливий шанс вересня й активно "брати бика за роги".


Нагадаємо, астрологи розповіли, що зірки приготували для знаків Зодіака на серпень.

Як повідомляв портал Знай.ua, лікарі розповіли, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.