Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юен Макгрегор знову зіграє Обі-Вана. Тепер користувачі на радощах роблять меми

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Відомий актор Юен Макгрегор може повернутися до культової ролі Обі-Вана Кенобі. Про це з посиланням на свої джерела повідомили відразу кілька закордонних ЗМІ. Звісно, фанати "Зоряних воєн" не можуть стримати радості. А кількість мемів з генералом Кенобі тепер зашкалює.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Хлопець заплакав біля фігурки героя "Гріффінів" і ідеально описав біль у новому мемі

В соцмережах набирає популярність мем з хлопцем, який плаче поряд з фігуркою героя "Гріффінів". Шаблон дозволяє ідеально описати біль — страждання жука, що залетів у квартиру, вегана з Subway, який готує сендвіч з м'ясом, або дядька Бена з "Людини-павука", якому знову і знову доводиться помирати в фільмах про Спайдермена.