Зовнішній вигляд не завжди визначає те, що нам дійсно подобається. Ну яка жінка не експериментувала з романтичними образами після довгих років, проведених в комфорті з джинсами і базовими футболками? Але ось манікюр завжди видає наші пристрасті і характер. Незважаючи на те, що раніше чоловіки і зовсім не звертали уваги на те, якого кольору наші нігті, зараз все змінилося. З'явився манікюр, який не подобається чоловікам.

Ми зібрали добірку з манікюром, який не подобається чоловікам, і збираємося попередити тебе про те, що може стати причиною вашого невдалого побачення. Уважно вивчи ці варіанти і користуйся ними на випадок, якщо не знаєш як ще відшити хлопця.

Манікюр, який не подобається чоловікам

Неакуратний гострий квадрат
Гострі квадратні нігті можуть вганяти твого хлопця в справжнісіньку депресію, повір. Особливо, якщо ти любиш випустити коготочкі в самі невідповідні моменти.

Нарощені нігті
Цей рік - пік натуральності та природності. Саме тому нарощені волосся, нігті, вії і ще мільйон за все, що можна наростити - не те що не подобається чоловікам, а просто не актуальне.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Дивні наклейки в дизайні нігтів
Перенасичення різними елементами просто відволікає погляд від гарного кольору, який ти вибрала основним. Всі чорні написи виглядають досить грубо і надають манікюру вигляду, що різко відлякує.

Складний дизайн
Коли ми вирішуємо прикрасити однаково яскравим і помітним дизайном все пальці - ризикуємо звернути на нігті занадто багато уваги.
Це може не сподобається і твоїм колегам, і твоєму чоловікові. Буває, звичайно, і красиво, але рідко. Краще не ризикуй.