У вересні зорі будуть прихильними до закоханих і подарують їм багато щасливих хвилин. Однак, декому доведеться приборкати свої пристрасті, а комусь, навпаки, потрібно бути більш сміливішим у стосунках.

Так вважає астролог Хаял Алекперов, який склав любовний гороскоп на вересень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Овен
У вересні у самотніх представників знаку з'явиться чимало можливостей налагодити особисте життя. Порада зірок — частіше бувати серед людей та не відмовлятися від несподіваних запрошень вийти у світ або побувати на вечірці. Хто знає, можливо, нове романтичне знайомство очікує на вас саме на виставці у картинній галереї, куди ви зовсім не планували йти?

Телець
Тільцям у цей період може трохи бракувати романтики. Але не варто звинувачувати партнера в тому, що стосунки стали рутинними й нудними. Проявляйте більше ініціативи: запросіть свою половинку в цікаву подорож або влаштуйте несподіване побачення. Будьте впевнені — вам не доведеться довго чекати кроку у відповідь з боку коханої людини.
Близнюки
У цей період щастя самотніх Близнюків у коханні буде залежати здебільшого від їхнього емоційного стану. Щойно ви зможете досягти гармонії всередині себе, побачите, що не забаряться з'явитися і кардинальні зміни в особистому житті. Сімейним Близнюкам варто уникати уїдливих зауважень на адресу коханої людини — зірки припускають, що це може призвести до затяжних сварок.

Рак
Практичність, яка властива представникам знаку Раків, а також їхня відстороненість у цей період можуть стати причинами сварок і конфліктів з коханою людиною. Зірки радять бути активнішими й не сковувати себе в прояві почуттів. Побачите, як ваш партнер буде вдячний за це. До того ж, подібна поведінка не тільки допоможе уникнути конфліктів з коханою людиною, а й посилить пристрасть.

Лев
Зірки радять сімейним Левам проявити у вересні більше уваги до партнера й спробувати знайти спільну мову у спірних питаннях. Розташування небесних тіл в цей період сприяє тому, щоб улагодити всі розбіжності у стосунках і встановити довгоочікуваний мир. Одиноким серцям вересень обіцяє нові перспективні знайомства. Тільки не варто замикатися в собі.
Діва
У вересні багато Дів зможуть нарешті розібратися у своїх почуттях. Саме це посприяє поліпшенню особистих стосунків. Оскільки велика частина труднощів і суперечок з коханою людиною була викликана саме з внутрішніми сумнівами представників знаку Діви. Змініть свій внутрішній настрій і побачите, як зміниться світ навколо вас.

Терези
У цьому місяці самотні представники знаку Терезів опиняться в центрі уваги протилежної статі. А тому у них є всі шанси змінити хід подій і попрощатися зі статусом холостяка або холостячки. Але ось сімейним представникам знаку слід бути обережнішими й не випробовувати терпіння свого партнера ревнощами та підозрами. Відпустіть віжки й побачите, як на ліпше зміняться ваші стосунки.

Скорпіон
У вересні Скорпіони можуть засмучуватися через дрібниці, роблячи з мухи слона. Особливо це позначиться на сфері особистих стосунків. Тому намагайтеся не шукати проблеми там, де їх немає. А щоб якось відволіктися, влаштуйте коханій людині подорож-сюрприз. Пам'ятайте, що нові позитивні емоції дуже швидко допоможуть налагодити зв'язок між вами.

Стрілець
Самотнім Стрільцям вересень обіцяє несподівані знайомства. Зірки радять не боятися змін. Настає гарний час для початку довгих романтичних стосунків. Сімейним знакам варто бути обережнішими з критикою на адресу коханих — є велика ймовірність, що ваші слова партнери відреагують занадто емоційно й це призведе до непотрібного конфлікту.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Козеріг
У сфері особистих стосунків у Козерогів можливі серйозні розбіжності з партнером. Причиною тому можуть стати ревнощі, властиві представникам цього знаку. Порада зірок: постарайтеся приборкати свою фантазію — швидше за все, ваші підозри абсолютно безпідставні. Одиноким Козерогам у кінці вересня зірки обіцяють доленосні знайомства.

Водолій
У цей період у багатьох Водоліїв на першому місці стоятимуть питання особистого життя. Романтичний настрій може витіснити думки про справи, а це не правильно. Зірки радять представникам знаку все ж не забувати й про інші життєві сфери. Тим більше що, надмірно захоплюючись любовними перипетіями, ви ризикуєте втратити нові можливості у кар'єрі.

Риби
У вересні Рибам варто бути вкрай обережними й не присвячувати в подробиці особистого життя неперевірених людей. Є велика ймовірність того, що ви можете стати жертвою пліток та чуток. А ось середина місяця — це чудовий час для романтичних побачень. Ймовірно навіть, що ваша перша зустріч з партнером переросте в початок досить бурхливого роману.