Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть самий виснажливий день. Знай.іа підібрав кращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Мем про різницю статі завірусився в інтернеті

Буквально нещодавно в мережі з'явився мем про чергове протистояння дівчат і хлопців. Жарт вигадали користувачі мережі, відштовхуючись від численних порівнянь жіночої і чоловічої роздягальні, де у дівчаток велося стандартне обговорення шкільних буднів, а у хлопців вічно коївся дикий абсурд.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Людина-павук і Джокер станцювали і створили крутий мем

Фотожаба, на якій Людина-павук Тобі Магуайра і Джокер Хоакіна Фенікса разом танцюють на сходах, став мемом. Кадр з супергероєм і злодієм виявився ідеальним шаблоном для жартів про радість.