Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку буде найлегше пережити дощову і депресивну осінь. Вони немов опиняться під захистом вищих сил.

Телець

Тельці цієї осені опиняться ніби під крилом ангела. Їм можна розслабитися і зрозуміти, що їх підтримує хтось згори. Цей знак Зодіаку може не боятися зробити неправильний вчинок, осінь виявиться для нього вкрай сприятливим періодом.

Овен

Зірки обіцяють Овнам прекрасну, насичену осінь. Ангели допоможуть їм стримати запал і позбавитися від негативних емоцій. У ті моменти, коли їм захочеться поскандалити і посваритися, небесні охоронці будуть допомагати згладжувати кути.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Діви

Ангели допоможуть Дівам впоратися з труднощами, пов'язаними з їхнім душевним і фізичним здоров'ям. Ці знаки Зодіаку помітять, що жити їм стало набагато простіше і спокійніше. Осінь стане відмінною можливістю почати нове життя.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, яким не варто читати гороскопи.

Раніше Знай.ua повідомляв, Ванга перед смертю навіщувала Україні "вічного щастя", але за однієї умови.

Також Знай.ua писав, астрологи назвали п'ятірку сердцеїдок за знаком Зодіаку.