Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть дуже виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

В мережі переродили мем з незадоволеним котом, який сидить за столом

Мем з білим котом за столом і кричущою на нього жінкою після піку популярності зовсім не зник з мережі. Просто користувачам настільки сподобалася незадоволена кішка, що вони заходилися вдосконалювати оригінальний шаблон. Фото з пухнастиком перетворилося на кумедні арти, отримало кросовери з іншими мемами і навіть єгипетську версію.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Еко-активістка Грета Тунберг перетворилася на мем після виступу в ООН

Шведська школярка Грета Тунберг під час виступу на 74-й сесії ООН відчитала світових лідерів за їх небажання боротися з глобальним потеплінням, але домоглася лише насмішок у мережі і стала персонажем мемів.