Кожен знак Зодіаку можна класифікувати і розділити на інтровертів та екстравертів. Про це розповів астролог Влад Росс, пише Главред.

"Найбільші екстраверти – чоловічі вогненні знаки Зодіаку. Це – Овен, Лев і Стрілець. Саме представники цих Знаків – найбільш товариські, емоційні та відкриті", - зазначив він.

Астролог вважає, що Овни по праву займають перше місце серед екстравертів, оскільки вони завжди дуже рухливі і завжди знаходяться, або прагнуть бути в центрі уваги.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"На другому місці, тобто більш помірні екстраверти – інші чоловічі знаки Зодіаку, знаки Повітря. Мова йде про Близнюках, Вагах і Водоліїв. Їм властивості екстравертів притаманні, але в міру", - пояснив Росс.

Росс зазначив, що найбільші інтроверти – це иньские, тобто жіночі, знаки Води.

"Не першому місці – Риби, на другому – Раки, на третьому – Скорпіони. Представники цих знаків люблять побути на самоті, закриті і малообщительны. Риби найбільш задумливі, спокійні і мрійливі з усіх інтровертів. Більш помірковані інтроверти – знаки Землі: Діви, Тельці і Козероги", - резюмував він.

Нагадаємо, гороскоп на тиждень 21-27 жовтня для всіх знаків Зодіаку: хто знайде цікаве хобі.

Раніше портал Знай.ua публікував гороскоп на 21 жовтня для всіх знаків Зодіаку: Риби нарвуться на сварку, а Близнюки на компліменти.

Також портал Знай.ua писав еротичний гороскоп на 21 жовтня для всіх знаків Зодіаку: навколо кого розжаряться пристрасті.