Відомий астролог Павло Глоба розповів, хто зі знаків Зодіаку протягом тижня з 21 по 27 жовтня зможуть значно поліпшити своє фінансове становище.

Павло Глоба повідомляє, що цим знакам потрібно зібратися з силами й не сумувати: удачу доведеться хапати за хвіст і витягати як рибку зі ставка, але це того варто. Отже, яким знакам Зодіаку пощастить на цьому тижні.

Овен

На Овнів буде впливати несприятливий Нептун, тому вони можуть потрапити у скрутне становище. Але воно буде тимчасовим, особливої уваги приділяти йому не варто. Заради того, щоб отримати чималу фінансову винагороду, вам доведеться придумати план дій і чітко його виконувати. Чекайте звісток від малознайомих людей, вони можуть допомогти вам у майбутньому з фінансами.

Рак

Раки в передостанній тиждень жовтня можуть покластися на свою сім'ю і доручити їй займатися будинком замість них. Самим же Ракам не завадить відпочити, погуляти й по можливості відправитися в подорож на вихідних. Але не забувайте про роботу - там вам доведеться викластися на повну. Якщо будете старанно працювати, то вас за це обов'язково винагородять. А якщо ви давно думали працювати на себе, то прийшов час спробувати.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Стрілець

Стрільцям потрібно ретельно вибирати найманців, які будуть займатися їхнім будинком, якщо вони затіяли ремонт, чистку або інші хатні справи. Стрільцям необхідно відпочити й провести час з сім'єю. На початку тижня вас може спіткати нежданий фінансовий прибуток, який допоможе вам реалізувати свої плани. Головне, витрачайте гроші з розумом.

Нагадаємо, раніше гороскоп на тиждень 21-27 жовтня для всіх знаків Зодіаку: хто знайде цікаве хобі.

Також Знай.uа писав про еротичний гороскоп на 21 жовтня для всіх знаків Зодіаку: навколо кого розжаряться пристрасті.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що дізнайся, з яким знаком Зодіаку в тебе ідеальна сумісність.