Чоловіки за своєю природою полігамні створіння, подобається це жінкам, чи ні. Але одна справа, якщо він випадково накинув оком на дівчину у короткій спідниці, котра проходила повз, а інша - якщо вас відверто дурять.

Втім, розпізнати зраду просто. Достатньо тільки уважніше придивитися до його поведінки.

Як розпізнати зрадника?

Подружня зрада (фото: wom.net)
Подружня зрада (фото: wom.net)

За голосом

Послухайте, як саме він (чи вона) спілкується. У чоловіків і жінок з приємними голосами більше сексуальних партнерів, вони частіше зраджують дружинам. З ними цікаво проводити час, але довгострокові відносини з такими людьми нерідко обертаються розчаруванням.

Алкогольна та наркотична залежність

Люди з алкогольною, наркотичною або іншою залежністю часто виявляються невірними партнерами. Залежність говорить про проблеми з самоконтролем: варто людині випити, і він готовий фліртувати з тими, хто поруч, і нерідко флірт закінчується інтимною близькістю.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зрадник хоче, аби його викрили

Подружня зрада (фото: wom.net)
Подружня зрада (фото: wom.net)

Так, не дивуйтеся. Це як злочинець, котрий точно повернеться на місце злочину. Вони немов спеціально роблять так, щоб партнер про все здогадався. Помада на комірі, відкритий на домашньому комп'ютері лист - сліди всюди. Найчастіше це крик про допомогу. Деякі поводяться необережно, бо хочуть зупинитися, але не знають як. Якщо думаєте, що ви неабиякий "Шерлок Холмс" і вже готові залетіти до кімнати із гнівною тирадою: "Я усе знаю" - не поспішайте. Ймовірно, вам підкинули докази навмисне.

Він навмисно намагається зробити вас винною

Подружня зрада (фото: wom.net)
Подружня зрада (фото: wom.net)


Він відчуває провину за те, що змінює, і тому хоче зрівняти рахунок. Для цього, він буде вказувати вам на кожну вашу помилку і робити з мухи слона щоб виставити вас найгіршою дівчиною на землі.

Не робить нічого для того, щоб завоювати вашу довіру

Довіра – щось більше, ніж просто почуття. Довіра – це зв'язок між двома людьми. Якщо ви відчуваєте, що втрачаєте цей зв'язок, на це повинна бути причина.

Чи варто пробачати зраду?

Подружня зрада (фото: wom.net)
Подружня зрада (фото: wom.net)

Теж досить суперечливе питання. Більшість жінок закривають на це очі через дітей, острах лишитися на самоті усе життя та інші комплекси. Психологи можуть порадити "розібратися у причинах і разом знайти вихід", але судячи з досвіду тих мільйонів пар, котрі розлучилися саме через зраду, зрозуміло одне: якщо людина одурила вас один раз, вона повторить це знову. У будь-якому випадку вирішувати вам.

Нагадаємо, стало відомо, чого чекати українцям у високосному 2020 році.

Як повідомляв Знай.ua, Ванга передрекла неабиякий успіх кільком знакам Зодіаку.

Також Знай.ua писав, що названо 5 причин, чому жінки повертаються до колишніх.