Десятирічна дівчинка дізналася, що вона на восьмому місяці вагітності після того, як її мама привезла в лікарню зі скаргами на болі в животі і спині.

Майбутній матері 10 років, майбутньому батькові - 15, при цьому він рідний брат цієї дівчинки, який її зґвалтував. Про таку шокуючу історію пише видання Dailymail.

Дівчинка, ім'я якої не розголошується, мешкає в Посадасі, що провінції Місьйонес на півночі Аргентини. Потрапивши до лікарні з болями в животі, 10-річна дитина довідалась, що вагітна. Коли вражаюча правда просто ошелешила її маму, дівчинка шокувала її ще раз. Вона повідомила їй та лікарям, що її зґвалтував 15-річний брат.
10-річну дівчинку доставили в лікарню доктора Фернандо Баррейро в Посадасі, Аргентина, фото Dailymail
Можна лише здогадуватись, як все це сприйняла мати. Сама ж дівчинка так і не змогла втямити, що відбувається. За її словами, брат зробив це з нею лише один раз.

Лікарі передали справу в спеціальний поліцейський відділок, і зараз її розслідують суддя у справах неповнолітніх Марсела Лейва і прокурор Марія Лаура Альварес.

Повідомлені також відповідні відомства, які зробили вже свої заяви.

В Міністерстві соціального розвитку заявили, що вагітність є ризикованою як для дівчинки, так і для плоду. У департаменті повідомили, що матері дівчинки буде надано право опіки над новонародженою дитиною.

Міністерство юстиції наполягає, щоб вагітна дівчина продовжила навчання після народження.

Повідомляється також, що мати дівчинки нічого не знала про сексуальне насильство в її родині і була вражена, дізнавшись, що її донька вагітна.

Оскільки хлопчик, підозрюваний у зґвалтуванні, є неповнолітнім, йому не можуть бути пред'явлені звинувачення. В даний час він знаходиться під опікою своєї тітки після того, як його спочатку відправили в центр для дітей, залучених у правові конфлікти.

У жертви зґвалтування є ще п'ять братів, і всі вони живуть разом в будинку в районі Санта-Рита, у місті Посадас.
За словами працівників соціальних служб, які відвідали їхній дім, вони живуть в хороших умовах.

Посадас, фото Getty Images