Цими днями українські астрологи поділилися свіженьким гороскопом на 2020 рік, який припадає на рік Білого щура. І слід зауважити, для деяких знаків Зодіаку це рій буде досить складний та непередбачуваний, пише Ранок.

Овен

Прогнозується, що люди цього знаку будуть ввесь час занурені в роботу. Тому зірки радять налагодити відносини з колегами і начальством. А це в свою чергу допоможе піднятися вгору стосовно кар'єри. Однак, потрібно більше часу знаходити і на відпочинок, не забувши про особисте життя - можна перегоріти і серйозно захворіти.

Телець

Цьому знаку Зодіаку потрібно зосередитися на здоров'я та особистому розвитку: позбутися шкідливих звичок і стати активніше. Також астрологи рекомендують зайнятися власним вдосконаленням, можливо, записатися на курси, які не тільки дадуть кар'єрний зріст, а й нові знайомства.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Близнюки

Для Близнюків зірки прогнозують шанс зустріти свою другу половинку, вийти заміж або, навпаки, розірвати болючі відносини. Також наступний рік - відмінний час для народження дитини. Зауважується, що цього року зі здоров'ям у представників цього знаку не буде, а от фінансові з'являться.

Рак

Для Раків 2020 рік стане часом змін. Відтак, у людей народжених під цим знаком зодіаку з'явиться шанс змінити сферу діяльності або відкрити свою справу. Також в особистому житті виникнуть кардинальні зміни - зустріч з першим коханням або зрада партнера.

Лев

Зірки радять у 2020 році Левам зайнятися особистим життям - неодруженим варто задуматися про шлюб, а одиноким проявитися ініціативу в стосунках з протилежною статтю. Також, представникам цього знаку в рік, потрібно детальне приглядати до свого здоров'я і психологічного стану.

Діва

Для Дів у 2020 році виникнуть серйозні проблеми із фінансами, а також є ризик втратити роботу або велику суму грошей. Відтак, потрібно економніше відноситься до грошей, не брати кредитів на великі суми і уважно перевіряти всі угоди. В особистому житті Дів все буде стабільно.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Ваги

Людям, народжених під цим сузір'ям, доведеться зіткнутися із труднощами в усіх сферах життя. Відтак, Вагам потрібно бути терплячими і уважніше відноситися до близьких. Водночас, цьому знаку в плані фінансів все буде гаразд - з'явитися шанс купити те, про що так давно мріяли.

Скорпіон

Для Скорпіонів 2020 рік буде стабільний. Серйозних змін не передбачається, а відтак, зірки радять насолоджуватися спокоєм. Зірки радять присвятити наступний рік облаштування будинку, зробити невеликий ремонт, позбутися від мотлоху і змінити свій образ.

Стрілець

2020 рік для Стрільців буде досить спокійними: вдасться вирішити всі конфлікти з навколишніми, налагодити спілкування з родичами і старими друзями. Окрім цього, на роботі чекає підвищення, щоправда, розслаблятися не варто. Стрільцям варто бути уважнішим за кермом та приглянутись до власного здоров'я.

Козеріг

Представником цього знаку Зодіаку у 2020 році доведеться багато працювати над собою: потрібно позбутися шкідливих звичок та попрацювати над рисами характеру, які заважають вибудовувати відносини з навколишніми. Також є ймовірність народження дитини та зміна робочого місця на більш перспективне.

Водолій

Для Водоліїв у 2020 році варто зосередитися на своєму здоров'ї. Адже стрес і великі навантаження - негативно позначаються на емоційному і фізичному стані. Зірки радять відправитися в подорож та більше часу приділяти для родини.

Риби

Людям цього знаку 2020 рік принесе другу половинку, з якою буде можливість створити міцний союз. А ось з кар'єрою все гірше - підвищення чекати не варто, однак можна буле налагодити нові знайомства, які стануть приємним сюрпризом в майбутньому. Щодо здоров'я Риб, то їм варто відноситися до цього обережніше - вони можуть серйозно підірвати здоров'я.

Нагадаємо, знаки Зодіаку, які наділені божим даром.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що біла смуга чекає лише кілька знаків Зодіаку.

Також портал "Знай.ua" писав, яким знакам Зодіаку казково пощастить перед Новим роком.