Для когось зима – це привід надіти улюблений лижний костюм і піти грати в сніжки, а для когось - ще одна причина скаржитися на холод. Неважливо, хто ви: любитель літньої спеки або скрипливого холоду, анекдоти від Знай.uа розсмішать усіх.

Краще бути останнім у списку мільярдерів, ніж першим у списку "Найкращі працівники місяця".

****

Не поспішайте пропонувати коханій жінці руку і серце - раптом візьме?!А потім буде вас же пиляти: "Який ти безрукий! Який ти безсердечний!".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

****

- Ма-а-ам!.. Я знайшла кота!

- Дурна!.. Тобі 35 років... Чоловіка шукай!

****

Мені чомусь весь час здається, що начальник дивиться на мене і думає: "Це пристрій, безумовно, може працювати набагато швидше".

****

Якщо ваша дружина дурепа, то винні в цьому тільки ви. Тому що саме ви винні в тому, що ця дурепа — ваша дружина.

****

До мене теща приїхала і живе ось уже два тижні. Але найстрашніше, що їй неможливо пояснити, що з її донькою ми вже півроку як розлучилися.

****

Третя дружина мені попалася настільки ревнива... Постійно доводиться їй доводити, що з першою та другою дружиною у мене нічого не було!

****

- Доктор наказав мені сісти на часникову дієту.

- Ну і скільки ти втратила кілограмів?

- Ти краще запитай, скільки я втратила друзів.