Астрологи склали гороскоп на середину грудня 2019 року. За словами фахівців, тиждень з 9 по 15 буде дуже непередбачуваним і веселим. Давайте разом дізнаємося, які знаки Зодіаку зможуть відчути на собі казкову удачу і доторкнутися до успіху.

Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Shutterstock
Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Shutterstock

Тельці

Наступного тижня представники цього знаку можуть опинитися в епіцентрі сенсаційних подій. На роботі варто тримати нейтралітет, а от сім'я та близькі люди можуть сильно порадувати або потішити подарунками.

Раки

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

А ось представники цього знаку отримають шанс наблизитися до своєї мрії, особливо це актуально для тих, у кого мрія не пов'язана з матеріальними речами.

Козеріг
Козеріг

Козероги

Представники цього знака мають стати охоронцями важливого секрету, що раніше від них приховували. На роботі є шанс просунутися у справах і якщо виконати всі вказівки начальства, то можна отримати можливість просунутися по кар'єрних сходах.

Нагадаємо, зламати вишню, заховати хліб і кинути кільце: найпопулярніші гадання на улюбленого 7 грудня.

Як повідомляв Знай.uа зима здивує запорожців несподіваним теплом: чим порадували синоптики 7 грудня.

Знай.uа писав, харків'яни, геть шапки: зима подарує теплий уїк-енд 7 грудня.