Виконання заповітних бажань буде, як грім серед ясного неба. Ніхто з цих везунчиків і не підозрює, який подарунок вже зовсім скоро їм готує Доля.

Скорпіон

Народженого під цим знаком Зодіаку зима зустрічала не зовсім вдало, а саме практично все валилося з рук, справи закінчувалися невдало, а також розвалювалися відносини. Проте, слід зовсім небагато почекати.

З самих перших чисел січня відкриється безліч перспектив, можливостей, з'являться нові цілі і прагнення. І в найнесподіваніший момент виконання бажання просто застане зненацька.

За дуже довгий час Скорпіон нарешті відчує себе по-справжньому щасливим.

Гороскоп на початок 2020 року

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит
Показати ще

Близнюки

Близнюки на початку 2020 року відчують повне полегшення, так як що скидають вантаж своїх проблем.

Трохи терпіння і зусиль – довгоочікувані мрії стануть реальністю.

Проблеми і труднощі, які здавалися абсолютно нерешаемыми, швидко і легко "закриються", а відносини - раптово налагодяться і стануть досить приємними.

Гороскоп на початок 2020 року

Овен

Овна щастя накриє з головою, а саме він зустріне велику і щиру любов. Потрібно лише трохи почекати до кінця зими.

Овен, який складається у відносинах, зможе знову відчути все, що було з другою половиною в цукерково-букетном періоді і медового місяця.

Також зазначається, що почуття, які народяться або отримають нове життя на початку 2020 року, проживуть довгі роки.

Гороскоп на початок 2020 року

Нагадаємо, що Новий 2020 рік обіцяє деяким знакам Зодіаку серйозні проблеми зі здоров'ям. А тому, астрологи рекомендують звернути увагу на це докладніше.

Як повідомляв портал Знай.ua, одним з найзаповітніших бажань, які люди загадують напередодні Нового року, є фінансове благополуччя в родині. Польський езотерик Матеус Вердинский розповів про обряд, який допоможе залучити гроші в будинок.

Також портал Знай.ua писав, що астрологи розповіли, кому із знаків Зодіаку поталанило бути красивим і молодим довгі роки і навіть до глибокої старості.