Для когось зима – це привід надягнути улюблений лижний костюм і піти грати в сніжки, а для когось – ще одна причина скаржитися на холод. Неважливо, хто ви: любитель літньої спеки або скрипливого холоду, анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.

Британські вчені встановили, що жінок, які задають чоловікові питання "Ти де?" насправді цікавить не його розташування, а скільки в неї є часу.

****

Посперечалися діти в школі що на світі найшвидше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Таня каже:

- Швидке слово - сказав, a вже не повернеш!

Іванко каже:

- Найшвидше світло! Тільки включив, a він вже горить!

Вовочка у відповідь:

- У мене тут пронос був, так я ні слова не встиг сказати, ні світло включити...

****

У маршрутці в сумці у блондинки задзвонив телефон! У сумці довго риється. Не попадається їй він! Тут її фраза всіх вразила:

- Напевно, вдома я його забула!

****

Виявляється, сузір'я "Велика ведмедиця" хочуть перейменувати в сузір'я "Великий ведмідь". Це пов'язано з тим, що раніше телескопи були не такі потужні, не все можна було розгледіти.

****

Якщо у подруги вранці очі світяться… значить, цієї ночі вам все-таки вдалося добути вогонь за технологією кам'яного століття.

****

Чоловік з дружиною йдуть по вулиці, проходять повз ювелірного магазину...

- Мишко, оце тобі не соромно, що я вже цілий рік в одних сережках ходжу?

- Люся, твою мать, тобі показати мої шкарпетки?