Вивченням сну досі займаються вчені, астрологи і не тільки. Сни можуть бути віщими і такими, які забуваються відразу після пробудження. Багато в чому це залежить від того, в який день тижня він приснився.

З неділі на понеділок

Через ці сни можна скласти психологічну та емоційну характеристику сплячого. Так, можна зрозуміти ступінь завантаженості і стресу людини останнім часом. Як правило, вони лише відображають стан і не збуваються.

З понеділка на вівторок

У цих снах можна побачити творчий потенціал сновидця. Як правило, ці сни яскраві та емоційні. Віщим вважається побачити в цю ніч перемогу у сні, що буде відбуватися протягом 10 днів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

З вівторка на середу

Дані сновидіння не збуваються в реальності. Зазвичай вони переповнені активними і яскравими сюжетами.

З середи на четвер

Дані сни мають велике значення. У снах може прийти рішення давно поставленої задачі або проблеми. Сон може допомогти відповісти на важливі і навіть доленосні питання, як вирішити конфлікт або вийти з кризи.

З четверга на п'ятницю

Сни в цю ніч важливі для тих, хто приділяє велику увагу свого особистого життя. Вони віщі. Сюжети найімовірніше знайдуть собі місце в реальності і зовсім скоро. Емоційний фон у сні покаже майбутні радісні або сумні події.

З п'ятниці на суботу

Сни можуть бути втілені в реальності. Часто в цю ніч сюжети описують події найближчого майбутнього для сплячого і його близьких і рідних.

З суботи на неділю

Дані сни збуваються в той же день. Вони дуже залежать від настрою сновидіння. Хороший сон передвіщає позитивні зміни в житті, а негативно забарвлені сни ніяк не можуть проявити себе в реальності.

Нагадаємо, поверья у чому особливості і чого не можна робити у Високосний рік.

Як повідомляв Знай. ua, як завинив символ Нового року, психологи розкрили правду про страхи.

Також Знай. ua писав, що кому пощастить у рік Білого пацюка.